Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trešdienas horoskops: 17. jūlijs

Foto: Next Shot15/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 17. jūlijam.

AUNS

Ja kārtojami lietišķie jautājumi, labi sagatavojies, jo darīšanas iestādēs neveiksies tik raiti kā gribētos. Jābūt piesardzīgam, un jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm.

VĒRSIS

Esi gatavs pasākt ko jaunu, bet sargies no pārsteidzības. Satiksi domubiedrus jaunu ideju realizācijai, tikai lūkojies, lai ir atdeve arī materiālā izteiksmē.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā jāpieņem sarežģīti lēmumi. Vislabākie padomi, iespējams, nāks nevis no kolēģiem, bet ģimenes un tuviniekiem. Savējiem vienmēr var uzticēties.

VĒZIS

Ar naudu rīkojies apdomīgi – netērē par niekiem, neaizdod un neaizņemies. Ja ir kāds jauns sadarbības piedāvājums, tad to vajag pārbaudīt no skaitļu pasaules pozīcijām.

LAUVA

Tu esi kompetents speciālists un bieži vien arī laimes luteklis. Šodien veiksme ir ar tevi. Un ne tikai veiksme, bet arī labi sadarbības partneri. Kāds domās par darba vai profesijas maiņu.

JAUNAVA

Aktīva diena, liela rosība un enerģija dzirksteļos. Uzmanies no konfliktiem, kas var izcelties uz līdzenas vietas. Pirms reaģēt, pārliecinies vai viss ir tā, kā sākotnēji izskatījies.

SVARI

Centīsies paveikt vairākus darbus vienlaikus. Bet vai vajag un ko no tā iegūsi? Pusdienas laikā izstaigājies, izvēdini galvu – kļūs skaidrs, kas tiešām svarīgi, un kas var pagaidīt.

SKORPIONS

Parādi savas spējas un talantus, neslēp ambīcijas! Kādas lieliskas iespējas profesionālajā jomā var rasties gluži negaidot. Kas neriskē, tas... nedzer šampanieti.

STRĒLNIEKS

Kāds izdomās jaunu biznesa projektu, kāds mainīs darbu vai tiks pie algas pielikuma. Lietišķajām lietām sekmīgs laiks, bet iztērēsies daudz enerģijas. Vakarā vēlams pasportot vai doties garā pastaigā.

MEŽĀZIS

Darbā – kā jau darbā: daudz apspriežu, ātri jāreaģē, vienlaikus jārisina vairāki jautājumi. Parādīsi savas spējas, bet rosība diez vai būs ienesīga. Taču ļoti svarīgs morālais gandarījums.

ŪDENSVĪRS

Izcelsies ar idejām, kas dažam šķitīs utopiskas, bet aprēķini rādīs, ka esi trāpījis desmitniekā. Ja rodas „mazās piektdienas” sajūta, vakarā dodies izklaidēties kopā ar draugiem.

ZIVIS

Var pavērties iespējas īstenot kādas senas ieceres, taču starp ikdienas darbiem vajag arī kādus atpūtas brīžus, lai prāts atbrīvojas jaunām domām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu