Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Valdības 16. jūlija sēde ilgusi vairāk nekā 11 stundas

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa, satiksmes ministrs Kaspars Briškens, izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša, finanšu ministrs Arvils Ašeradens un Ministru prezidente Evika Siliņa piedalās Ministru kabineta sēdē.
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa, satiksmes ministrs Kaspars Briškens, izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša, finanšu ministrs Arvils Ašeradens un Ministru prezidente Evika Siliņa piedalās Ministru kabineta sēdē. Foto: Zane Bitere/LETA

Valdības sēde ar vienu pārtraukumu 16. jūlijā ilga vairāk nekā 11 stundas.

Ministru kabinets otrdien lēma par vairākiem desmitiem jautājumu, daļai no tiem veltot īsākas, citiem garākas diskusijas.

Valdības sēde sākās plkst.10 ar slēgto daļu, kas ilga piecas stundas. Savukārt plkst.15.45 sākās atklātā daļa, kas ilga līdz pat plkst.20.40.

Atklātajā sēdes daļā visvairāk laika tika veltīts diskusijām par zāļu cenu reformu. Diskusijām ritot jau otro stundu, premjere Evika Siliņa (JV) uzsvēra, ka konkrēto noteikumu projektu pieņems šodien. Tuvojoties plkst.20, viņa nolēma dot vārdu vēl diviem runātājiem, kas bija pieteikušies, katram ļaujot izteikties piecas minūtes. Premjere uzsvēra, ka vairs nevienam pieteikties runāt neļaus. "Kolēģi, mums arī ir kaut kāda spēju robeža," pauda premjere.

Īsi pēc plkst.20 valdība apstiprināja jauno zāļu uzcenojumu modeli, bet pēc tam, līdz plkst.20.40, turpināja diskutēt par citiem jautājumiem.

Vēlāk aiz aizklātām durvīm valdība izskatīja vēl dažus jautājumus, darbu noslēdzot īsi pēc plkst.21.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu