Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Otrdienas horoskops: 16. jūlijs

Foto: Ezzolo/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 16. jūlijam.

AUNS

Daudz izdevumu. Ir vasara un gribas sevi palutināt, ģimeni vai draugus iepriecināt... Tur tā naudiņa arī paliek. Nevajag sev neko liegt, bet domāt, kā palielināt ienākumus.

VĒRSIS

Daudz ideju un aktīva darbošanās. Skubināsi arī kolēģus. Kāds varbūt pabubinās, bet kopumā gūsi atbalstu. Liela nozīme sadarbībai, taču uz skaistiem solījumiem nepaļaujies.

DVĪŅI

Ieklausies citu cilvēku viedoklī, tomēr pārāk to neņem vērā, jo kāds skeptiķis ar savu noliegumu var mazināt vēlmi darboties. Tavs vadmotīvs – optimisms.

VĒZIS

Daudz saturīgu sarunu, interesantas tikšanās un simpātiju apliecinājumi. Būsi uzmanības centrā, tavā viedoklī ieklausīsies, un tu dzirdēsi daudz komplimentu.

LAUVA

Labvēlīgs laiks karjerai un vēl nebijušiem biznesa projektiem. Iespējams, kas jauns jāapgūst tehnoloģiju jomā, un tas būs noderīgi.

JAUNAVA

Vari meklēt jaunas iespējas un domubiedrus – labs laiks prezentācijām un projektu rakstīšanai. Nešaubies un nebīsties. Kas neriskē, tas nevinnē.

SVARI

Beidz darbu laikus un vakarā pievērsies relaksējošām nodarbēm, izej pastaigā, aizbrauc nopeldēties. Ir vērts arī padomāt par darba maiņu vai jauniem biznesa virzieniem, ideju tev nekad nav trūcis.

SKORPIONS

Ir iespējas izveidot veiksmīgus lietišķos sakarus ar cilvēkiem, kas labi orientējas konkrētajā jomā. Iespējama arī sadarbība saistībā ar ārzemju tēmu. Brīvajos brīžos izglītojies.

STRĒLNIEKS

Labs laiks, lai padomātu par ienākumu palielināšanu. Ir ideja? Tad rīkojies enerģiski! Un nevairies no ambiciozām iecerēm, tās realizējot, peļņa būtiski palielināsies.

MEŽĀZIS

Kārtojot lietišķas darīšanas, esi precīzs juridiskos jautājumos un rūpīgi pārbaudi dokumentus. Šodien iespējami pārpratumi, neskaidrības un kļūmes, kas vēlāk var nospēlēt būtisku lomu.

ŪDENSVĪRS

Ja kāds piedāvā sadarbību, tad ievāc informāciju un to kārtīgi izvērtē. Ir iespējas palielināt ienākumus ar novatorisku pieeju, bet ne visi labi cilvēki var būt labi sadarbības partneri.

ZIVIS

Atceries sakāmvārdu: kas velk, tam krauj? Ja darbā kaut ko papildus uzņemies, tad jārunā arī par samaksu. Kādu reizi izlīdzēt var, taču to nedrīkst pārvērst par sistēmu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu