Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Eminems ir homoseksuāls sātanists." Slavens bokseris izsaka savādu viedokli

Raiens Garsija.
Raiens Garsija. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Skandalozais bokseris Raiens Garsija kārtējo reizi izcēlies ar savādiem izteikumiem sociālajos medijos.

Bijušais pasaules čempions pēdējā laikā atzīmējies ar neskaitāmiem skandāliem. Krāpšanās boksā, šokējoši izteikumi par melnādainajiem, vandalisms un pat uzbrukums bijušajai sievai. Garsija aizvada tiešām šausminošu 2024. gadu.

Nedēļas nogalē bokseris publicēja vairākus savādus tvītus savā oficiālajā "X" lapā. 

"Eminems ir sātanists. Tas pat nav apspriežams. Vienmēr esmu domājis, ka viņš ir pārvērtēts," rakstīja Garsija.

Savās nākamajās publikācijās bokseris Eminemu vairākkārt nosauca par homoseksuāli. Garsija gan noliedza, ka tas viņu satrauc. "Man ir vienalga, vai Eminems ir gejs vai ne," sacīja sportists. "Vienkārši paturi to velna s*du, ko dari mūzikas video, prom no bērniem."

2024. gada 20. aprīlī Garsija šokēja boksa pasauli, sakaudams tobrīd nepieveikto Devinu Heiniju. Bokseris pirms cīņas vairākkārt izcēlās ar savādo uzvedību, liekot domāt, ka neuztver gaidāmo dueli nopietni.

Tomēr tieši Garsija izskatījās labāk, kad cīkstoņi visbeidzot satikās ringā. Pasaules čempions pusvidējā svarā Heinijs tika trīs reizes nosūtīts nokdaunā.

Jaunais čempions gan savu titulu ilgi nesaglabāja. Garsija tika pieķerts aizliegtu vielu izmantošanā, ziņoja Pasaules Antidopinga aģentūra (WADA). Viņš tika diskvalificēts uz vienu gadu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu