FOTO Mihaela Šūmahera brālis Ralfs atklāj pasaulei, ka ir attiecībās ar vīrieti

Ralfs Šūmahers.
Ralfs Šūmahers. Foto: picture alliance / Hasan Bratic / SCANPIX

Slavenā Pirmās formulas (F-1) pilota Mihaela Šūmahera brālis Ralfs, kurš arī startēja minētajā sportā, nācis klajā ar lielu paziņojumu.

Bijušais F-1 sportists savā "Instagram" lapā publicējis foto, kur viņš redzams apkampis savu partneri Etjēnu. Abi skatās saulrietā. 

"Skaistākais dzīvē ir atrast pareizo partneri, ar ko tu spēj dalīties it visā," Ralfs rakstīja zem "Instagram" publikācijas.

49 gadus vecais Ralfs iepriekš bijis attiecībās ar sievieti. Viņi bija precēti 14 gadus, līdz 2015. gadā izbeidza laulību. Pārim bija dēls, kurš šobrīd ir 22 gadus vecs.

Vācu aktrise Karmena Geisa, kura ir tuva draudzene Ralfam, atklāja, ka abi vīrieši bijuši kopā jau divus gadus. Etjēns ir francūzis, kurš bija bijušā F-1 pilota biznesa vadītājs.

Ralfs aizvadīja kopumā 182 sacīkstes F-1, tiekot pie sešiem panākumiem.

Viņa brālis Mihaels ir septiņkārtējs pasaules čempions. Viņš vēl nesen bija visu laiku veiksmīgākais F-1 pilots. Savas karjeras laikā Mihaels izcīnīja 91 uzvaru, kas līdz pat 2020. gada sezonai bija visu laiku labākais rādītājs, līdz to pārspēja "Mercedes" pilots Luiss Hamiltons.

2013. gadā leģendārais sportists guva smagas traumas slēpošanas negadījumā. Lai gan precīza informācija par 55 gadus vecā vīrieša stāvokli nav skaidra, viņš kopš tā laika sabiedrībā neparādās.  

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu