Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 15. jūlijs

Foto: Serhii Brovko/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 15. jūlijam.

AUNS

Izskati darba sludinājumus, apsver karjeras vai biznesa iespējas – ja sēdēsi, rokas klēpī salicis, tad pasteigsies kāds cits. Veselīgas ambīcijas ir ļoti motivējošas.

VĒRSIS

Ja citkārt esi turējies pie konservatīviem principiem, tad tagad viss mainījies. Darbā vai biznesā vēlēsies izmēģināt jaunas metodes un tehnoloģijas.

DVĪŅI

Daudz interesantu ideju, tās jāliek lietā. Izstāsti citiem, meklē domubiedrus, atbalstītājus un sponsorus. Ir taču zināms: ja nespēlē ar atdevi, tad uzvara diez vai pati no sevis iekritīs rokās.

VĒZIS

Vajag izmantot laiku, kad enerģija mutuļo un viss iet no rokas. Iespējams, jāpārskata kāda sadarbība, jāatvadās no iepriekšējā laika kompanjoniem un jāslēdz jaunas vienošanās.

LAUVA

Ja izrunājami svarīgi jautājumi, tad pārprasi vai sarunu biedri pareizi sapratuši tevi un tu viņus. Tāpat arī vairākkārt pārlasi e-pastus un īsziņas. Kāds nevietā ielikts komats var mainīt lietas būtību.

JAUNAVA

Visu un vienmēr ietekmēt nav iespējams. Nekas nenotiks, ja kāds darbs mazliet aizkavēsies vai mainīsies norunas. Ļoti iespējams, ka dzīve vēlas tev iemācīt elastību.

SVARI

Raugies, lai darbā tev nedeleģē vairāk pienākumu, kā runāts. Ja strādāsi bez atelpas, tad ļoti var gadīties, ka kaut kas sapiņķerējas un – vairs ne uz priekšu, ne atpakaļ.

SKORPIONS

Neatsakies no padoma, ja arī pašam šķiet, ka visu proti un visu zini. Skats no malas var atklāt ko jaunu. Ir teiciens: „Slikti tam, kas katru padomu uzklausa, vēl sliktāk tam, kas nevienu neuzklausa.”

STRĒLNIEKS

Svarīgas naudas lietas. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas lietas līzingā. Vēlāk var rasties sajūta, ka banka elpo pakausī.

MEŽĀZIS

Dabā vai biznesā parādīsi, ka esi lielisks speciālists, tavos padomos visi ieklausīsies un tos augstu novērtēs. Tas cels pašapziņu, tikai nesāc uzskatīt, ka tev allaž simtprocentīga taisnība.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā vajadzētu orientēties uz jauniem plāniem. Prātā nāks lieliskas idejas, bet plaši par tām nestāsti un neatdod citiem tāpat vien. Katrai domai sava vērtība.

ZIVIS

Daudz pienākumu un liela atbildība. Nedēļa sāksies dinamiski jau no pirmās dienas – daudz darīsi un daudz izdarīsi. Kolēģi un vadība to novērtēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu