Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Svētdien vietām Latvijā līs

Lietus pilsētā.
Lietus pilsētā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien vakarpusē dažviet centrālajos rajonos īslaicīgi uzlīs, bet kopumā diena būs sausa, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Diena būs mākoņaina, bet brīžiem laiks skaidrosies.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas jūras piekrastē vēl brāzmās sasniegs līdz 15 metrus sekundē, bet vakarpusē pavājināsies un būs lēns.

Gaiss svētdien iesils +20…+25 grādiem, bet austrumu rajonos būs mazliet siltāks līdz +26 grādiem.

Arī Rīgā mākoņi mīsies ar sauli, taču nokrišņus nenesīs. Saglabāsies lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, kas pēcpusdienā sāks pavājināties. Gaiss iesils līdz +22…+24 grādiem.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem diena aizritēs ar lielākoties sausu laiku, vien vakarpusē dažviet centrālajos rajonos īslaicīgi uzlīs. Diena būs mākoņaina, brīžiem laiks skaidrosies un uzspīdēs saule.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas jūras piekrastē vēl brāzmās sasniegs līdz 15 metrus sekundē, bet vakarpusē tas pavājināsies un būs lēns.

Gaiss svētdien iesils līdz +20…+25 grādiem, austrumu rajonos līdz +26 grādiem.

Galvaspilsētā svētdien mākoņi mīsies ar sauli, taču nokrišņus tie nenesīs. Saglabāsies lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, kas pēcpusdienā sāks pavājināties. Maksimālā gaisa temperatūra Rīgā būs +22…+24 grādu robežās.

Foto: Atrastie kauli un galvaskausi Bauskas pilskalnā:

Foto: Vētras postījumi Bauskā.

Video: Jaunieši Bauskā 11. jūlijā palīdz likvidēt vētras radīto postažu

Video: 11. jūlija vētras radītie postījumi Vecsaules pagastā

Uz augšu