Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Svētdienas horoskops: 14. jūlijs

Foto: Mira el Art/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 14. jūlijam.

AUNS

Slinkošana un gulšņāšana līdz pusdienas laikam nav priekš tevis. Būsi augšā agri un centīsies saorganizēt ar radiem vai draugiem sportiskas vai kustīgas aktivitātes svaigā gaisā.

VĒRSIS

Vai tiešām svētdienā zvana modinātājs? Nē, tas ir kāds aktīvs draugs, kurš vēlas izbraukt piknikā vai pastaigā pie dabas. Šī diena sola daudz piedzīvojumu.

DVĪŅI

Vajag sasmelties enerģiju jaunajai nedēļai. Ja laika apstākļi labi, tad dodies garākā pastaigā pie jūras vai iznomā riteni. Gribēsies izbaudīt bezgalīgu brīvības sajūtu.

VĒZIS

Rāma diena, nesteidzīga rosība mājās, laba filma, laba grāmata... Tāds ritms tev būs ļoti pa prātam. Vienkārši atpūties! Jaunā darba nedēļa jau klauvē pie durvīm.

LAUVA

Sirdi sildīs ilgas pēc tām skaistajām un iedvesmojošajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ja tev ir kāda simpātija, ļauj otram nojaust to, jo uzminēt nav iespējams.

JAUNAVA

Šodien dari to, ko visvairāk kāro sirds. Saimnieciskie pienākumi mājās var mazliet pagaidīt. Jauki brīži kopā ar otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos.

SVARI

Dažādi saimniecības darbi mājās. Sadali pienākumus ģimenē godīgi, lai katram tiek savs darbiņš. Tad nebūs jāstrīdas, ko kurš un cik daudz izdarījis.

SKORPIONS

Būtu labi kaut kur aizbraukt, apskatīt Latvijas skaistākās vietas, izstaigāt dabas takas. Iepriecini mīļoto cilvēku un ģimeni ar šo ideju. Diena būs izdevusies.

STRĒLNIEKS

Sazinies ar mīļiem cilvēkiem, izrunājies par svarīgo, uzklausi, palīdzi ar padomu. Tā ir brīnišķīga sajūta, kad apzinies – līdzās ir savējie, uz kuriem vienmēr var paļauties.

MEŽĀZIS

Izbaudi dzīves skaistos brīžus. Jauki, ja blakus ir cilvēks, kam līdzīga izpratne par to, uz kādiem pamatiem balstāmas attiecības. Brīvajām sirdīm iespējas iepazīt mīlestības rašanās brīnumu.

ŪDENSVĪRS

Vajag izkustēties. Vienalga – divritenis, sporta laukums vai trenažieru zāle. Jebkāda aktīvā atpūta dos gan tīkamu nogurumu, gan jaunu enerģiju.

ZIVIS

Tā kā šodien nekur nav jāsteidzas, vajag padomāt par nākotnes plāniem. Varbūt ir vērts nomainīt darbu vai piepildīt kādas vēlmes profesionālajā jomā. Sagatavojies jauniem izaicinājumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu