Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Okupanti uzbrukumos Doneckas apgabalam nogalinājuši sešus cilvēkus un ievainojuši 22

Foto: AP/Scanpix

Krievijai apšaudot apdzīvotas vietas Doneckas apgabalā, nogalināti seši Ukrainas civiliedzīvotāji un vēl 22 ievainoti, paziņoja reģionālās varasiestādes.

Krievijas armija aizvadītajā diennaktī Doneckas apgabalā uzbruka 17 apdzīvotām vietām, nodarot postījumus 66 civiliem objektiem, kuru vidū ir 36 dzīvojamās mājas, informēja vietējā policija.

Mirhorodā ar aviācijas bumbu "UMPB D-30SN" Krievijas spēki trāpīja sabiedriskā transporta pieturā, nogalinot četrus cilvēkus un ievainojot deviņus, kuru vidū ir arī bērns. Postījumi nodarīti 13 mājām, četriem veikaliem, administratīvai ēkai, mācību iestādei un autobusam.

Kostjantiņivkā aviācijas bumbas "KAB-500" trāpījumā kādā uzņēmumā nogalināti divi civiliedzīvotāji un vēl trīs ievainoti.

Septiņi cilvēki ievainoti divu aviācijas bumbu un zenītraķetes triecienā Limanā, bet Novomikolajivkā raķetes H-35 triecienā viens cilvēks ievainots.

Vēl divi cilvēki ievainoti Krievijas uzbrukumos Leonidivkā un Časivjarā.

Hersonas apgabalā aizvadītajā diennaktī Krievijas karaspēka uzbrukumos nogalināts viens civiliedzīvotājs un seši ievainoti.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu