Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sestdienas horoskops: 13. jūlijs

Foto: WHYFRAME/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 13. jūlijam.

AUNS

Pavadi šo dienu ar mīļoto cilvēku, dodies izbraucienā, baudi vasaru, bet ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad izpēti ceļojumu piedāvājumus.

VĒRSIS

Kāda brīvdiena? Šodien daudz darbu mājas saimniecībā – jākārto, jāremontē, jānopļauj mauriņš. Kad tā labi pastrādāts, vakarā derētu sarīkot ballīti ar grilu un vasarīgiem kokteiļiem.

DVĪŅI

Pēc spraigās nedēļas būs grūti „atiet”, taču par darba lietām nedomā. Savu tiesu laika jāatvēl privātajai dzīvei. Dodies ar mīļoto romantiskā izbraucienā uz klusu viesu namiņu.

VĒZIS

Mājās gādā par saskaņu, uzklausi radinieku un it īpaši savu atvasīšu vēlmes. Viņiem svarīgi jautājumi risināmi, un tavs padoms būs tieši reizē.

LAUVA

Vajadzētu pievērst uzmanību sirdslietām. Varbūt šobrīd viss nenotiek tā, kā tu vēlētos. Padomā, ko esi vai neesi darījis pats. Izrunājies un maini kaut ko, lai būtu citādāk un mīļāk.

JAUNAVA

Sirdslietās dzīve var uzdāvāt krāsainus piedzīvojumus un burvīgu iepazīšanos. Pāriem attiecībās jaunas dzirkstis, kas uzmirdzēs spilgtāk, ja sarīkosi romantisku izbraucienu.

SVARI

Jāvelta uzmanība sirdslietām. Kopā ar mīļoto dodies romantiskos piedzīvojumos. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespēja satikt kādu īpašu cilvēku. Viens skats... un uzšķiļas dzirkstelīte.

SKORPIONS

Būsi noskaņots tā no sirds atpūsties, taču diez vai izdosies. Mājās diezgan nemierīgi - risināmi dažādi sadzīviski jautājumi, kaut kas remontējams un uzlabojams. Laiks paies ātri.

STRĒLNIEKS

Pozitīva diena. Priecēs tikšanās ar seniem draugiem. Aizbrauciet piknikā pie dabas, laivot, makšķerēt vai darīt to, kas palīdz relaksēties. Attiecību tēmā mīļums un sirsnība.

MEŽĀZIS

Aktuāla sirdslietu tēma, var rasties vēlme kaut ko krasi mainīt privātajā dzīvē. Ja esi attiecībās, tad sirsnīgi izrunājies ar mīļoto. Ja patlaban esi viens, varbūt kaut kas jāmaina attieksmē.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies sirdslietām, vēlams ar mīļoto doties romantiskā izbraucienā. Kāda brīvā sirds ceļojuma laikā var satikt savu īsto cilvēku. Sapņi mēdz piepildīties.

ZIVIS

Dodies ceļojumā, vai izbraucienā - mūsu Latvijā arī ir skaisti. Un laiks mīlestībai – attiecībās romantiski piedzīvojumi un mīļi uzmanības apliecinājumi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu