VIDEO Traģiska autoavārija uz Ventspils šosejas. Bojā gājis cilvēks

Papildināts 13:49, 13. jūlijs, 2024

Uz autoceļa Rīga-Ventspils pie Slokas noticis ceļu satiksmes negadījums, platformā "X" raksta VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Satiksme abos virzienos bija bloķēta, bet tagad ir pilnībā atjaunota.

 Sociālajos tīklos izplatīts aculiecinieka video no avārijas. Tajā redzams, ka pie motocikla guļ mirusi persona. Notikuma vietā atrodas Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ekipāžas.

"Plkst. 10.15 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ventspils šoseju Jūrmalā, kur noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta vieglā automašīna un motocikls. Šobrīd notikuma vietā strādā operatīvie dienesti. Valsts policija notikuma vietā regulē ceļu satiksmi," portālam "Apollo.lv" norāda VUGD. 

Negadījumā cieta arī automašīnas vadītājs, norāda policijā. 

"Sākotnējā informācija liecina, ka ap pulksten 10.00 uz autoceļa A10 Rīga-Ventspils pie pagrieziena uz Kauguriem ir notikusi sadursme starp motociklu un vieglo automašīnu. Negadījumā dzīvību zaudēja motocikla vadītājs un cieta motocikla pasažiere. Satiksme bloķēta abos virzienos. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus," norāda Valsts policija.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī pie transportlīdzekļa stūres reibumā pieķerti desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

No tiem četri apturēti Rīgas reģionā, trīs Latgalē, divi Zemgalē un viens Kurzemē.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā visos gadījumos sākti kriminālprocesi.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes jomā pieņemti arī 576 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā arī 306 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu.

Tāpat aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši arī divi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 65, bet Kurzemē - 22, Zemgalē - 20, Latgalē - 14 un Vidzemē - deviņas.

Kopumā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, tostarp Rīgas reģionā arī viens velosipēdists un divi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 576 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā arī 306 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu