Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Atcelts grupas "Radiohead" dalībnieku projekta "The Smile" koncerts Siguldas pilsdrupās

Foto: @thesmiletheband/"X"

Atcelts grupas "Radiohead" dalībnieku projekta "The Smile" koncerts, kas bija paredzēts 13.augustā Siguldas pilsdrupu estrādē, aģentūru LETA informēja "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Apvienība informējusi, ka atceļ augstā ieplānoto Eiropas turneju grupas "Radiohead" mūziķa Džonija Grīnvuda slimības dēļ. Savā paziņojumā "The Smile" vēsta, ka pirms dažām dienām mūziķis saslima ar infekcijas slimību, kuras dēļ viņam nācās neatliekami ārstēties slimnīcā, tai skaitā arī intensīvās terapijas nodaļā.

"Par laimi, ļaunākais ir aiz muguras, un viņš drīz atgriezīsies mājās. Mēs esam saņēmuši ārstu norādījumus, kas rūpējas par Džonija veselību, atcelt visus pasākumus, līdz viņš būs pilnībā atveseļojies. Tādējādi "The Smile" Eiropas tūre augustā ir atcelta," norāda "The Smile".

Projektu "The Smile" sastāvu veido grupas "Radiohead" radošais kodols - Toms Jorks un Grīnvuds, kā arī dažādu grupu, tostarpdžeza apvienības "Sons of Kemet", bundzinieks un perkusionists Toms Skiners.

Augustā grupai "The Smile" bija paredzētas 16 uzstāšanās, tai skaitā "Flow" festivālā Somijā, "Lowlands" festivālā Nīderlandē un "Pukkelpop" festivālā Beļģijā, kā arī Minhenē, Vīnē, Parīzē, Madridē un citās Eiropas pilsētās.

Biļešu īpašniekus informēs ar "Biļešu servisa" palīdzību par to, kā saņemt atpakaļ par biļetēm samaksāto naudu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu