Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Rīgas centrā žurnālistam sižeta laikā uzbrūk kabatzagles (9)

Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Rīgas centrā kabatzagļi pastrādājuši kārtējo noziegumu, TV3 raidījumam "Bez tabu" ziņo vairāki iedzīvotāji. Raidījuma žurnālists vēlāk sastapa divas kabatzagles, taču piedzīvoja uzbrukumu.

"Gāju pa kāpnēm augšā, piefiksēju romu tautības pāri. Neaizdomājos, ka jāuzmanās. Ejot augšā pa kāpnēm, sajutu nelielu grūdienu, tā sieviete pietuvojās ļoti tuvu. Pagriezos, tās sievietes vairs tur nebija. Skrēja kaut kur projām. (..) Tas ir mazākais, kas mani šajā situācijā pārsteidza. Tas, kas padarīja bēdīgu, ir tas, ka, piezvanot policijai, man tika teikts, lai gaidu ekipāžu notikuma vietā. To darīju trīsarpus stundas, šajā laikā to sievieti redzēju atkārtoti. Par to norādīju arī operatoram," raidījumam stāsta Marija, kura kļuva par kabatzagļu upuri.

Uz Rīgas centra kabatzagļu meku – tuneļiem pie Centrālās stacijas – devās "Bez tabu" žurnālists. 

Raidījuma redzeslokā nonāk divas tumsnējas sievietes, kuras iepriekš iemūžinājusi arī Linda un kuras vasaras svelmē staigā ar lietussargu.

Lietussargs tiek izmantots, lai radītu aizsegu zādzības brīdī, ziņo "Bez tabu".

Sievietes uz žurnālista jautājumiem neatbild un ātrā tempā dodas prom, līdz no somas atkārtoti tiek izvilkts pipargāzes baloniņš. Brīdi vēlāk viena no zaglēm iepūš piparu gāzi žurnālistam tieši sejā un aizskrien prom.

"Bez tabu" žurnālists uz brīdi neko neredz. Viņam palīdz apkārt esošie cilvēki, tīrot viņa seju ar mitrajām salvetēm.

Raidījums par notikušo informējis Valsts policiju.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu