Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Graubas meita publisko īpaši sirsnīgu mirkli no "Jumpravas" filmas tapšanas

Aktrise un producente Marija Grauba, kura ir "Jumpravas" mūziķa un režisora Aigara Graubas meita, sociālajos tīklos dalījusies ar aizkustinošu mirkli no filmas "Jumprava. Lielais notikums" filmēšanas. 

Grauba vietnē "Instagram" dalījusies ar ierakstu, ļaujot ielūkoties filmas tapšanas aizkulisēs. Vienā no ainām redzams grupas "Carnival Youth" mūziķis Roberts Vanags un aktrise Alise Dzene, iejūtoties Marijas vecāku - režisora un mūziķa Aigara Graubas un mākslinieces Elīnas Milbretas - lomā.

"Vakar man bija viens no emocionālākajiem brīžiem "Jumprava. Lielais notikums" filmēšanā, jo filmas ietvaros “atkal precējās” mani vecāki. Sirsniņa man laimīga, jo viņus atveidoja neviens cits kā Alise un Roberts," raksta Grauba.

Kā zināms, Marijas vecāki izšķīrās un viņa dzīvoja kopā ar mammu Vācijā. Ar Aigaru Graubu viņai izveidojās ciešāka saikne pieaugušā vecumā, abi kopā darbojas kino projektos.

Jau ziņots, ka 2020. gadā tika izziņota spēlfilmas "Jumprava. Lielais notikums" filmēšana, kuras pamatā ir stāsts par grupas "Jumprava" izveidošanos un attīstību laika posmā no 1984. līdz 1991. gadam, kad rokgrupa ar savām dziesmām un stilu veicināja Trešo Atmodu un iedvesmoja jaunus cilvēkus uz lieliem sapņiem pāri “dzelzs priekškaram”. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu