Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Telefons garantijas remontā nodots jau trīs reizes. Olainiete sūdzas par negodīgu tehnoloģiju veikalu

Foto: fizkes/"Shutterstock"

Olaines iedzīvotāja Līga kopā ar vīru 2024. gada aprīlī devās uz Rīgu iegādāties mobilo telefonu. Vīrs sev bija noskatījis visai reti zināmas firmas tālruni, tāpēc tas nebija pieejams visos veikalos. Tomēr problēmas ar telefona darbošanos sākušās jau pēc atbraukšanas mājās, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Līga ar vīru telefonu iegādājusies "Evelatus" veikalā. Atbraucot mājās, vīrs secinājis, ka telefonam nedarbojas mobilie dati.

Abi vēlreiz devušies uz veikalu, taču viņiem pateikts, ka vienīgais risinājums ir telefonu nodot garantijas remontā. Tomēr arī pēc salabotās ierīces saņemšanas Līga ar vīru vīlusies.

Galu galā divu mēnešu laikā telefons garantijas remontā nodots trīs reizes.

Veikalā raidījumam norāda, ka saskaņā ar uzņēmuma noteikumiem līdz ar trešo neveiksmīgo garantijas remontu iespējams tikai atgriezt naudu vai preci samainīt. 

"Kliente nodeva telefonu garantijas remontā, taču, pieņemot telefonu remontā, ne pirmo reizi, ne arī atkārtoti pašam telefonam netika konstatēti nekādi defekti. Saņemot telefonu remontā trešo reizi, tika pieņemts lēmums atgriezt klientei naudu par iegādāto preci vai piedāvāt apmainīt telefonu pret citu. Kliente piekrita naudas atgriešanai, līdz ar ko situācija ir atrisināta," "Bez tabu" norāda veikala vadība.

Līga apstiprina, ka nauda ir atdota. 

Video: "Bez tabu" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu