Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Netālu no t/c "Domina" notikusi pakaļdzīšanās nomas automašīnai (4)

Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sadursme/"Instagram"

9. jūlija vakarā pie tirdzniecības centra "Domina" Ieriķu ielā, bēgot no policijas, avarējusi koplietošanas automašīna "CityBee". Valsts policija nākusi klajā ar plašāku informāciju par notikušo.

Valsts policijas pārstāvji portālam TVNET norāda – sākotnējā informācija liecina, ka vadītājs nav pakļāvies amatpersonu prasībām apturēt automašīnu.

"Automašīnā atradās četras personas, ir arī aizturētas personas, taču vēl nav zināms, vai aizturētas visas četras personas," pastāstīja policijā.

Notikuma vietā turpina strādāt policija.

Video no notikuma vietas: 

Jau ziņots, ka CSDD statistika ir skaudra – salīdzinot 2022.gada un 2023.gada vasaras sākumu, pērn strauji pieaudzis ceļu satiksmes negadījumu skaits alkohola reibumā ar bojāgājušajiem un smagi cietušajiem.

Tāpat vēstīts, ka Latvijā ievērojami tiks palielināta vidējā ātruma radaru klātesamība uz autoceļiem. Ja pašlaik vidējā ātruma radari darbojas 16 ceļu posmos, tad pašlaik ir pieņemts lēmums trīskāršot radaru skaitu uz Latvijas autoceļiem. Satiksmes ministrija plāno virzīt izmaiņas, kas paredzētu transportlīdzekļa vadītājiem naudas sodus arī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu līdz 10 km/h.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu