Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Viņam ir uzspļaut uz to, ko nīdēji saka." Lebrons par sava dēla attieksmi

Bronijs un Lebrons Džeimsi.
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 6. jūlijā, Bronijs Džeimss ar ārkārtīgi vāju sniegumu debitēja Losandželosas "Lakers" sastāvā. Izcilais Lebrons Džeimss izskaidrojis, kā viņa dēls tiek galā ar kritiku.

Šī gada jauno spēlētāju draftā "Lakers" Broniju izvēlējās otrajā kārtā ar kopējo 55. numuru. Tas sacēla pamatīgu ažiotāžu basketbolā.

Savā debijas mačā Vasaras līgā Bronijam neizdevās apklusināt kritiķus, gūstot tikai četrus punktus pret Sakramento "Kings" zaudējumā (94:108). Viņš 22 minūtēs realizēja divus no deviņiem metieniem, neprecīzi raidot visus trīs tālmetienus, kā arī aizmetot garām abus sodiņus

"Man neliekas, ka cilvēki patiesi saprot Broniju," sarunā ar ESPN sacīja Lebrons. "Viņam ir vienalga, ko citi par viņu saka. Man gan nav vienalga. Kad es biju līgas debitants, gribēju, lai cilvēkiem es patiktu." 

"Man rūpēja tas, ko citi teica par mani. Bronijam gan ir uzspļaut uz to."

"Viņš neklausās, ko nīdēji saka. Bronijs ir pilnīgs pretstats savam tēvam," sacīja Lebrons. "Es varbūt kaut ko pateikšu kritiķiem, bet viņam būs pilnībā vienalga."

Svētdienas, 7. jūlija, spēlē, kurā "Lakers" zaudēja ar 68:92, Bronijs nepiedalījās kreisā ceļgala savainojuma dēļ. Savukārt komandas trešā spēle "Kalifornijas klasikā" norisināsies trešdien, 10. jūlijā, kad "Lakers" tiksies ar Maiami "Heat".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu