Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trešdienas horoskops: 10. jūlijs

Foto: Bk87/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 10. jūlijam.

AUNS

Daudz un ļoti atbildīgi pienākumi. Ja kādā brīdī nolaižas rokas, tad sazinies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev svarīgs – viņi palīdzēs atgūt optimismu un dos labus padomus.

VĒRSIS

Profesionālajā vidē augstu tiks novērtētas tavas idejas un ir iespējas pieteikt sevi jaunam amatam. Ir vērts meklēt citu darbu, kas sniedz lielāku gandarījumu un ir labāk atalgots.

DVĪŅI

Dažādas oriģinālas domas, bet diezgan grūti atrast domubiedrus vai sadarbības partnerus. Noglabā idejas failā vai blociņā, lai neizkrīt no prāta. Visam savs laiks.

VĒZIS

Vajag uzsākt kaut ko jaunu! Tev grūti dzīvot rutīnā, tā atņem enerģiju un optimismu. Ja jūti, ka vajag rīkoties, tad dari tā. Saprātīgs risks atmaksāsies.

LAUVA

Svarīgi profesionālie jautājumi nevirzīsies uz priekšu tik ātri, kā biji cerējis. It kā viss notiek, notiek... un tad pēkšņi apstājas. Situācijas mazliet spēlēs uz nerviem.

JAUNAVA

Tver visu vieglāk - kāds joks, kāds smaids, kāds citiem izteikts kompliments komunikāciju darīs tīkamu. Nav visu laiku jādemonstrē, ka darbā esi pati nopietnība.

SVARI

Vajag domāt par ienākumu palielināšanu. Vari prezentēt idejas, rakstīt un iesniegt projektus. Pats ar savām idejām būsi apmierināts un citi arī. Jaunu iespēju laiks.

SKORPIONS

Daudz sarunu, sapulces, lietišķie kontakti. Var rasties jaunas iespējas, vilinoši izaicinājumi un darbības paplašināšanās. To nedrīkst palaist garām!

STRĒLNIEKS

Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, jo solītāju saldās mēles var pievilt. Vajadzētu atrast kādus brīžu vienatnei, lai sakārtotu domas. Palīdzēs gara pastaiga pusdienas laikā vai pēc darba.

MEŽĀZIS

Ar ienākumiem it kā viss kārtībā, tomēr labāk atturēties no lieliem pirkumiem līzingā vai kredītsaistībām. Rēķini – cik un ko vari atļauties. Darbā centies kontrolēt emociju izpausmes.

ŪDENSVĪRS

Tu esi lielisks plānotājs un stratēģis, tāpēc sadali darbus visiem godīgi. Katram kolēģim vai biznesa partnerim savs darāmais un arī ģimenē katram savi pienākumi. Kārtībai jābūt!

ZIVIS

Darba lietas paliks it kā otrajā plānā. Šodien daudz emociju un tiekšanās pēc ideāliem. Iespējami pavērsieni sirdslietās, ko nevajadzētu apspriest ne ar vienu, pat ar draugiem ne.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu