Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Notiesāti hokejisti, kuri seksuāli uzbruka, nofilmēja un lielījās ar nepilngadīgo upuri (1)

Nikolass Daigls un Masimo Siciliāno.
Nikolass Daigls un Masimo Siciliāno. Foto: QMJHL

Divi bijušie Kvebekas jaunatnes līgas (QMJHL) hokejisti Nikolass Daigls un Masimo Siciliāno tikuši notiesāti par seksuālu vardarbību pret 17 gadus vecu meiteni, ziņo Kanādas mediji.

Kvebekas pilsētas tiesa Daiglam piesprieda 32 mēnešu ilgu cietumsodu, bet Siciliāno cietumā pavadīs par diviem mēnešiem īsāku laiku. Abi hokejisti atzina savu vainu seksuālajā uzbrukumā. Daigls atzina vainu arī tā nofilmēšanā un izrādīšanā.

2021. gada 5. jūnijā "Victoriaville Tigres" kļuva par QMJHL čempioni. Komandas spēlētāji svinēja triumfu viesnīcā Kvebekas pilsētā, kuru starpā bija arī Daigls un Siciliāno. Savukārt 17 gadus vecā meitene bija iestādes darbiniece. Viņa bija sadraudzējusies ar Daiglu.

6. jūnija naktī viņš uzaicināja meiteni uz savu istabu. Lai arī darbiniece sākotnēji atteicās viesnīcas noteikumu dēļ, Daiglam izdevās viņu pierunāt.

Kad meitene ieradās hokejista istabā, tur viņus sagaidīja Siciliāno. Viņa to nebija gaidījusi un sajutās iesprostota. Abi sportisti meitenei seksuāli uzbruka; tas ilga 40 minūtes. Seksuālo noziegumu Daigls filmēja, meitenei nezinot. Kādā brīdī viņš pameta istabu un izrādīja video komandas biedriem, kā arī trenerim. Viens no komandas darbiniekiem lika Daiglam to izdzēst.

Pēc seksuālā uzbrukuma meitene sāka raudāt un ieslēdzās vannas istabā. Daigls un Siciliāno atzina, ka bija piedzērušies un neieguva viņas piekrišanu. Jaunieši esot pat piefiksējuši, ka meitene nejutās labi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu