Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Andris Bulis atklāj šķiršanās iemeslus (4)

Foto: Evija Trifanova/LETA

Pavisam nesen aktieris Andris Bulis paziņoja, ka izjukusi viņa sievas Ilzes laulība. Nu viņš plašāk komentējis notikušo.

Kā žurnālam "Kas Jauns" norāda Bulis, iemesls neesot kāda sānsolis, vienkārši tā pieaugušo dzīvē gadās, kad precēti pāri zaudē degsmi un pieņem lēmumu, ka labāk ir laulību šķirt un ļaut dzīvot katram savu dzīvi.

Turklāt aktieris jau pusgadu dzīvojot šķirti no ģimenes, protams, neaizmirstot rūpēties un gādāt par saviem bērniem – dēlu Markusu, kuram jau ir 18 gadu, un meitu Alisi, kurai ir seši.

Jau vēstīts, ka Bulis par šķiršanos paziņoja sociālajā tīklā "Facebook".

Kā zināms, Andris un Ilze Buļi bija precējušies teju 20 gadus. 

Bulis pirms vairākiem gadiem, būdams laulībā, sāka romānu ar Lieni Kiviču (toreiz Skulmi). Pirms četriem gadiem viņš intervijā žurnālam "Una" sacīja: "Visam pamatā bija tik daudz likumsakarību darbā, ģimenē. Tas bija laiks, kad biju bez darba, sāku kaut ko izdomāt — nevis spēlēt teātri uz skatuves, bet modelēt teātri dzīvē. Ja tev kaut kas nesanāk, tu gribi vainot citus. Tevi ļoti viegli nopirkt ar pāris labiem vārdiem, paslavēšanu," attiecību sākumu ar Skulmi atminas Bulis.

Savukārt raidījumā "Pāļa bazars" aktieris sacīja, ka "ļoti ciena savu sievu, kura par to nerunā", un arī viņa priecājoties, ja arī Bulis par šo tēmu neizsakās.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 9. jūlija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu