Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien fani varēs satikt Latvijas izlases basketbolistus Bertānus

Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: FIBA.com

Valmierā, tirdzniecības centrā "Valleta", šodien plkst.15 varēs satikt basketbolistus Dāvi un Dairi Bertānus, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākumā atklās basketbola kluba "Valmiera Glass VIA" un Bertānu Valmieras basketbola skolas jauno apģērbu kolekciju, ko interesenti varēs iegādāties.

Pasākuma laikā varēs iegūt autogrāfus no basketbolistiem un nofotografēties ar viņiem.

Pasākums notiks "Sportland" veikalā.

Šonedēļ, līdz 12.jūlijam, Valmieras Olimpiskajā centrā norisinās piektā "Brāļu Bertānu meistarklase 2024". Tajā jaunie, talantīgie basketbolisti no visas pasaules uzlabo savas prasmes pasaules līmeņa basketbolistu un speciālistu vadībā.

Meistarklases galvenie treneri šogad ir Latvijas basketbola speciālisti Roberts Štelmahers un Uvis Helmanis, kā arī vairāki vieslektori, piemēram, Dons un Mārtiņš Martinsons, kuri dalīsies savā pieredzē ar jaunajiem basketbola entuziastiem.

Vieslektoru sarakstu papildina hokejists Sandis Ozoliņš, kā arī basketboliste Kitija Laksa, kura šogad izcīnījusi Eirolīgas čempiontitulu. Treneru sastāvā būs arī BVBS treneri, kā Kaspars Vecvagars, Jānis Butāns, Sandis Amoliņš, Oskars Virsis un Raivo Mauriņš.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu