Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Tramps komentē Baidena sniegumu prezidenta vēlēšanu debatēs

Foto: Reuters/ScanPix

Republikāņu Baltā nama kandidāts Donalds Tramps paziņojis, ka, viņaprāt, ASV prezidents Džo Baidens paliks cīņā par prezidenta amatu, neraugoties uz aicinājumiem izstāties.

"Es domāju, ka viņš, ziniet, varētu palikt," sacīja Tramps, telekanālā "Fox News" sniedzot pirmo interviju kopš Baidena drūmā snieguma viņu debatēs pagājušā mēneša beigās. "Viņam ir ego, un viņš nevēlas aiziet."

Eksprezidents arī sniedza pirmo detalizēto pārskatu par CNN rīkotajām debatēm Atlantā, kuru laikā Baidens bieži zaudēja domu gājienu un brīžiem runāja nesakarīgi.

"Es jums pateikšu. Tās bija dīvainas debates, jo pāris minūšu laikā viņa sniegtajās atbildes nebija lielas jēgas," sacīja Tramps.

Pēc Trampa teiktā, viņš apzināti neskatījās Baidenu, kad viņš runāja.

"Es pāris reizes uzmetu acis, kad viņš sniedza dažas patiešām sliktas atbildes," teica Tramps. "Tās pat nebija atbildes. Tie bija tikai kopā salikti vārdi, kuriem nebija nekādas nozīmes vai jēgas."

Baidens pirmdien noraidīja Demokrātu partijas biedru aicinājumus pārtraukt pārvēlēšanas kampaņu, uzsverot, ka viņš nekur nedomā doties.

Vairāki demokrāti Kongresā mudinājuši Baidenu pārtraukt pārvēlēšanas kampaņu, jo pastāv bažas, ka viņš varētu zaudēt Trampam, un Baidena uzstāšanās nesenajās televīzijas debatēs tikai saasināja šīs bažas.

Taču 81 gadu vecais Baidens vēstulē Kongresa demokrātiem uzsvēra, ka viņš joprojām ir apņēmības pilns piedalīties kampaņā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu