Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Otrdienas horoskops: 9. jūlijs

Foto: Cristina Ionescu/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 9. jūlijam.

AUNS

Var pietrūkt laika. Diena ir tik gara, cik ir, tāpēc koncentrējies uz svarīgāko. Tev pašam sava galva uz pleciem, bet noderēs arī draugu vai kolēģu ieteikumi.

VĒRSIS

Ja rodas situācijas, kas tev nav pieņemamas, mēģini apvaldīt emocijas un spriest racionāli, nevajag par vismazāko nieku spert zemes gaisā. Ar laipnību panāksi vairāk.

DVĪŅI

Ja rodas saspringtas situācijas un gribas „izšaut tvaiku”, tad vairākkārt apdomā, ko un kādiem vārdiem teiksi un vai vispār vajag. Kādam interesanti projekti var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

VĒZIS

Uzklausīsi citus un iejūtīgi izturēsies pret viņu problēmām. Tikai nepieļauj situācijas, ka tavu labestību kāds sāk pārāk izmantot. Paša intereses tomēr pirmajā vietā!

LAUVA

Var pavērties jauni ceļi, tomēr pret jauniem karjeras piedāvājumiem gan izturies vērtējoši. Atceries: tikai peļu slazdā siers ir par brīvu. Jāparūpējas par juridiski korektiem līgumiem.

JAUNAVA

Iespējami piedāvājumi, kas sākotnēji izskatās kā avantūras, bet vēlāk nes ražīgus augļus. „Nekad nesaki – nekad,” tā tāda sena tautas gudrība. Parēķini un izvērtē.

SVARI

Spēcīga intuīcija. Pat it kā redzēsi cauri cilvēkiem – viņu nolūkiem un domām. Ja rodas sarežģītas situācijas, vērsies pēc padoma pie saviem labākajiem draugiem. Skats no malas būs vērtīgs.

SKORPIONS

Analizējot jebkuru situāciju, būs vēlme nonākt līdz pašai patiesības saknei. Tomēr apcerēs ilgi gremdēties neiznāks, jo paredzama ļoti spraiga diena. Vajadzēs risināt vairākus jautājumus vienlaikus.

STRĒLNIEKS

Darbā var nākt pārmaiņas. Noskaiti līdz desmit, pameditē, bet nemēģini kaut ko ietekmēt vai pierādīt savu taisnību, strīdi nedos vēlamo rezultātu. Īstajā brīdī var uzrasties jauni sadarbības partneri.

MEŽĀZIS

Būs krietni jāstrādā, bet čakliem uz uzcītīgiem ļaudīm bankas kontā gaidāms papildinājums. Nevairies no novatoriskiem risinājumiem rutīnas darbos.

ŪDENSVĪRS

Pats, pats, visu pats! Spilgti izpaudīsies tavs līderisma gars. Tomēr dienas gaitā atklāsi, ka komandā ir spēks un vairākas galvas gudrākas, nekā viena.

ZIVIS

Līdztekus darbam un privātajai dzīvei kāds varbūt domās par mācībām. Ir vērts ielūkoties augstskolu, kā arī kursu piedāvājumos. It īpaši pievērs uzmanību mūsdienu tehnoloģiju zinībām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu