Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Meklējam Oskara Tirsas radiniekus no visas Latvijas." Iespēja filmēties "Nelūgto viesu" 3. sezonā

Foto: Publicitātes foto

Jau trešo vasaru pēc kārtas norisināsies pašmāju populārās daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" uzņemšana. Projekta producente Lelde Kovaļova aicina interesentus pieteikties masu skatu aktieru filmēšanā. "Meklējam Tirsu ģimenes radiniekus no visas Latvijas," tā Kovaļova. 

Kovaļova aicina pieteikties interesentus, iespējams, vasaras aizraujošākajam piedzīvojumam – filmēties interesantākajā un smieklīgākajā masu skatu aktieru filmēšanā šī gada 25. un 26. augustā Kandavā. 

"Meklējam Tirsu ģimenes radiniekus no visas Latvijas, Oskara Tirsas radus: brālēnus, onkuļus, tantes un daudzus citus dažādos vecumos, kuri satiksies īpašā ģimenes notikumā, starp citu, jau pirmajā 3. sezonas epizodē."

"Šī ir masu skatu filmēšana, bet tu būsi labi redzams kadros un mēs varam apsolīt ļoti aizraujošu vasaras piedzīvojumu. Iespējams, tev tiks piedāvāts arī neliels teksts šajā filmēšanā, bet, ja nevēlies runāt kameras priekšā, droši piesakies, jo būs lomas arī bez teksta. Iespējams, mēs lūgsim filmēšanas vajadzībām specifisku matu griezumu, kā attēlā (lielākoties vīriešu lomām)."

Plašāk par pieteikšanos lasiet zemāk. 

Kovaļova uzsver: "Lūdzu, nerakstiet man vēstules ar jautājumiem, jo es diemžēl nenodarbojos ar aktieru atlasi. Mani kolēģi atbildēs uz visiem jautājumiem e-pastā tuvāko divu nedēļu laikā. Ļoti priecāšos tikties filmēšanas laukumā!"

Ieskaties, kā TVNET GRUPAI pērn veicās "Nelūgto viesu" filmēšanas laukumā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu