Liene Greifāne atgriezusies dzimtenē

Apollo.lv
Foto: Liene Greifane/ Facebook

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, kura vairākus gadus dzīvoja Krievijā, nu atgriezusies dzimtenē, viņa apstiprina Apollo.lv. 

Greifāne pēdējā laikā visai bieži ar saviem sekotājiem dalās ikdienas ainiņās, parādot, kā bauda Latvijas vasaru.

Spriežot pēc Greifānes soctīklos publiskotās informācijas, noprotams, ka nu viņa par savām mājām sauks Jaunmārupi. Liene arī dalījās priekā, atklājot, ka nebija gaidījusi tik pozitīvu attieksmi no tautiešiem, uzzinot par viņas atgriešanos dzimtenē.

Ik pa laikam Liene parāda arī savus bērnus, bet tas, vai viņas vīrs Igors arī ir Latvijā, nav zināms. 

Šobrīd Liene nav gatava plašākiem komentāriem, jo priekšā vēl daudz kas darāms un kārtojams, taču tad, kad viņa būs iekārtojusies, Liene solīja pastāstīt sīkāk par savām dzīves pārmaiņām. 

Jau vēstīts, ka Liene pirms gada pasaulē laida savu trešo bērnu Leo. Trešo grūtniecību Liene slēpa no sabiedrības. Tikai tad, kad bērns bija piedzimis, viņa par to paziņoja ar soctīklu starpniecību.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka Greifāne savulaik uz Maskavu devās, lai studētu režiju. Pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā viņa paziņoja, ka negrasās mainīt ierasto dzīvi un atgriezties dzimtenē, jo šeit nevarēšot nopelnīt pietiekami. Pērn viņa atklāja, ka Sočos iemēģinājusi roku, strādājot par nekustamo īpašumu aģenti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu