Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Ronaldu ies Lebrona pēdās? Portugālim vēl ir palicis viens mērķis

Krištianu Ronaldu.
Krištianu Ronaldu. Foto: picture alliance / firo Sportphoto/Scanpix

Portugāles futbola superzvaigznei Krištianu Ronaldu nākamgad paliks 40 gadi. Tomēr nešķiet, ka viņš vēl vēlas noslēgt karjeru. Bijušais rumāņu futbolists Adrians Mutu atklājis Ronaldu kvēlāko sapni.

Kopš 2023. gada sākuma Portugāles superzvaigzne pārstāv Saūda Arābijas klubu "Al Nassr". Viņš ir pasaules vislabāk apmaksātais futbolists, gadā nopelnot 200 miljonus eiro. 2024. gada maijā Rumānijas futbola leģenda Mutu satikās ar Ronaldu un viņa dēlu Krištianu jaunāko Saūda Arābijā.

"Ronaldu vēlas uzspēlēt oficiālā spēlē kopā ar savu dēlu," sarunā ar "iAM SPORT" atklāja Mutu. "Tas ir viņa lielākais mērķis un iemesls, kāpēc viņš nepadodas." 

39 gadus vecais Ronaldu spēlē profesionālo futbolu kopš 2002. gada. Viņš ir pasaules rekordists gūtajos vārtos (895). Neskatoties uz augsto vecumu, portugālis vēl arvien dominē futbola laukumos. 2023. gadā Ronaldu kļuva par pasaules labāko vārtu guvēju. Lai gan jāatzīst – viņš vairs nespēlē augstā līmenī klubu rindās. 2024. gada Eiropas čempionātā portugālis palika bez gūtiem vārtiem.

"Uzskatu, ka "Al Nassr" komandā tas ir iespējams. Citā komandā, piemēram, Madrides "Real", nez vai," atzina Mutu. "Nav neiespējams, ka viņi abi uzspēlētu kopā pēc kāda gada."

Pagājušomēnes Krištianu jaunākais sasniedza 14 gadu vecumu.

Jūnijā basketbola superzvaigznes Lebrona Džeimsa dēls Bronijs pievienojās tēva pārstāvētajai komandai Losandželosas "Lakers".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu