Aktrise Sandra Kļaviņa par savu attiecību statusu

Apollo.lv
Foto: Publicitātes foto

Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Kļaviņa pēc ilgāka laika klusēšanas lielajā intervijā žurnālam "Santa" atklāti runāja par attiecību tēmu. 

Pēc šķiršanās no sava bijušā vīra, aktiera Kaspara Zvīguļa un emocionālas pašanalīzes beidzot Kļaviņa jūtoties atguvusies. 

Vai Kļaviņa sākusi jaunas attiecības? "Nē, esmu viena. Šobrīd neko pastāvīgu nemeklēju." 

Par to, kāpēc aktrise izvēlas būt viena, viņa saka: "Man vispār nav laika, ko veltīt otram cilvēkam. Egoistiski viena biju arī līdz trīsdesmit gadiem, kad apprecējos. Pēc šķiršanās man ilgi likās, ka vairs nemācēšu būt viena. [..] Bet tagad... Viena esmu tāpēc, ka... Negribu sasteigt. Izbaudu kompāniju ar sevi un nejūtos vientuļi. Man patīk būt vienatnē. Un nav kauns arī sabiedrībā iet vienai. Tā pat labāk jūtos, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Bet vīriešu uzmanības man pietiek."

Tie atkal ir jaunāki vīrieši? "Jā. Tāpēc, ka... Viņiem ar mani ir jautri, viņus interesē mana enerģija. Tikai jaunie vīrieši nedomā, ka būtu jāuzņemas kaut mazākā atbildība par mani, iedarbojas arī vietējās sabiedrības vai ģimenes aizspriedumi."

Kā zināms, Sandra bija precējusies ar aktieri Kasparu Zvīguli, kurš par viņu ir desmit gadus jaunāks. 2014. gadā abi lēma iet katrs savu ceļu. Abiem ir arī kopīga meita Žanete. Kasparam nu ir jauna dzīve un cita sieviete, kas Sandrai ļoti patīk. Kaspars un Sandra uztur labas attiecības. "Tādu sarunu kā šobrīd mums nav bijis. Cilvēciski esmu mana mūža labākajās attiecībās. Jūtos pateicīga," abu attiecības raksturoja Sandra.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jūlija numurā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Kļaviņa (@sandra_klavina)

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu