NOSKATIES Mesi iet Ronaldu pēdās? Argentīnas superzvaigzne pilnībā izgāž svarīgu pendeli

LETA
Lionels Mesi.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējā čempione Argentīna ceturtdien ASV pēc pēcspēles sitieniem iekļuva Dienvidamerikas čempionāta ("Copa America") pusfinālā.

Argentīnieši spēlēja 1:1 (1:0) ar Ekvadoru, pēcspēles sitienos uzvarot ar 4:2.

35.minūtē pēc Lionela Mesi izpildītā stūra sitiena un Alekša Makallistera piespēles ar galvu Argentīnu vadībā pēc sitiena izvirzīja Lisandro Martiness, bumbu vārtos raidot pēc sitiena ar galvu - 1:0.

Izlīdzinājumu mača kompensācijas laika otrajā minūtē pēc Jona Jeboas centrējuma panāca Kevins Rodrigess, bumbu vārtos raidot pēc sitiena ar galvu - 1:1.

Ekvadora 62.minūtē neizmantoja 11 metru soda sitienu, Enneram Valensijam raidot bumbu nedaudz garām vārtiem.

Mesi, kurš Argentīnas pēdējā grupu turnīra spēlē ar Peru nepiedalījās 25.jūnijā spēlē ar Čīli gūtā kājas savainojuma dēļ, atgriezās laukumā, pēcspēles sitienus sāka ar trāpījumu pa pārliktni, bet ekvadoriešiem vārtus pirmajās divās sērijās nespēja gūt Anhels Mena un Alans Minda, bumbu atvairot vārtsargam Emiliano Martinesam.

Pēc Mesi neveiksmes pārējie četri Argentīnas futbolistu sitieni sasniedza mērķi, pusfinālā iekļūstot pēc Nikolasa Otamendi gūtajiem vārtiem.

Turnīrā 16 izlases bija sadalītas četrās apakšgrupās, ceturtdaļfinālā iekļūstot katras grupas divām labākajām komandām.

Pārējos ceturtdaļfināla pāros Kanāda tiksies ar Venecuēlu, Kolumbija - ar Panamas futbolistiem, bet Urugvajai - ar Brazīliju.

Ceturtdaļfināla spēles norisinās no 4. līdz 6.jūlijam, pusfināla mači tiks aizvadīti 9. un 10.jūlijā, bet fināls - 14.jūlijā.

Dienvidamerikas čempionāts jeb "Copa America" šogad tiek rīkots 14 ASV pilsētās un norisināsies līdz 14.jūlijam. Tas ir viens no sagatavošanās posmiem 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, kuru ASV rīkos kopā ar Kanādu un Meksiku.

Pirms trim gadiem notikušajās meistarsacīkstēs uzvarēja Argentīna, kas finālā ar 1:0 pārspēja mājinieci Brazīliju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu