Drāma beigusies – ten Hāgs paliks Mančestras "United"

LETA
Ēriks ten Hāgs.
Ēriks ten Hāgs. Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" ceturtdien pagarināja līgumu ar galveno treneri Ēriku ten Hāgu, ziņo komanda

54 gadus vecajam Nīderlandiešu speciālistam iepriekšējais līgums ar "United" bija spēkā līdz gaidāmās sezonas beigām, tomēr tagad tas pagarināts līdz 2026.gada jūnijam.

Ten Hāgs pie "United" stūres stājās pirms 2022./2023.gada sezonas un pirmajā sezonā aizveda komandu līdz trešajai vietai premjerlīgā, triumfa Anglijas Līgas kausā un fināla Anglijas (FA) kausā.

Savukārt aizvadītajā sezonā "United" premjerlīgā ieņēma tikai astoto vietu, piedzīvojot 14 zaudējumus un noslēdzot turnīru ar negatīvu gūto un zaudēto vārtu attiecību. UEFA Čempionu līgā mančestrieši neizkļuva no apakšgrupas, toties sezonas izskaņā izdevās uzvarēt Anglijas kausā, kas pavēra ceļu uz nākamās sezonas UEFA Eiropas līgu.

"Atskatoties uz pēdējiem diviem gadiem, ar lepnumu varam secināt, ka esam izcīnījuši divas trofejas un krietni progresējuši salīdzinājumā ar to, kur mēs bijām, kad es pievienojos," pēc līguma pagarināšanas norādīja ten Hāgs. "Tomēr mums arī jāsaprot, ka priekšā vēl ir daudz darāmā, lai sasniegtu līmeni, kāds tiek gaidīts no Mančestras "United" - cīņu par Anglijas un Eiropas tituliem."

Ten Hāgs ir piektais "United" galvenais treneris kopš 2013.gada, kad amatu atstāja sers Aleks Fergusons. Pirms ten Hāga komandu trenēja arī Deivids Moiss, Luijs van Gāls, Žuzē Mourinju un Ūle Gunnars Sulšērs

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu