Trīs Zodiaka zīmēm būs romantiskākā vasara

Apollo.lv
Foto: FabrikaSimf/Shutterstock

Silts vasaras pieskāriens, karsta sirds un piedzīvojumu gars! Trīs Zodiaka zīmēm solās būs romantiskākā vasara. Vai esi viņu vidū? 

Auns

Aunus gaida dzīves romantiskākā vasara! Brīvajiem Auniem visspēcīgāk Venera apgaismos partnerattiecību zonu augusta beigās. Uzliesmos romantiska dzirksts. Turiet savu sirdi atvērtu un izbaudiet emocijas šovasar. Savukārt tie, kas jau ir attiecībās, sagaidīs vairāk harmonijas un salduma. 

Ūdensvīrs

Jupiters jau no maija aktīvi darbojas, aktivizējot mīlestības tēmu, tāpēc šobrīd un vēl kādu laiku Ūdensvīrus gaida mīlestības un veiksmes pārpilnība. 11. jūlijā Venēra ieies romantikas aspektā, un jūs sajutīsiet vairāk uzticības un tuvības romantiskajās attiecībās. Apmēram septembra vidū aktīva iepazīšanās varētu noritēt negaidītās vietās, tāpēc esiet atvērts un izejiet ārpus savas komforta zonas.

Zivis

Gatavojieties saldai vasarai, kas būs piepildīta ar romantiku! Mīlestības planētas Zivis apgaismos romantisko sektoru no 17. jūnija līdz 11. jūlijam. Šis ir fantastisks laiks, lai iepazītos. Zivis būs īpaši pievilcīgas it visā. Vasara būs brīnišķīgu satikšanos un piedzīvojumu pilna, tāpēc Visums dod zaļo gaismu, lai ļautos. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu