Mesi nedosies uz olimpiskajām spēlēm. Kāds iemesls?

Lionels Mesi.
Lionels Mesi. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nosaukts Argentīnas futbola izlases sastāvs 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm, otrdien to paziņoja komandas galvenais treneris Havjers Masčerano. Tajā iekļauti vairāki pasaules čempioni.

Argentīnas olimpiskās futbola izlases sastāvā nebūs lielākās zvaigznes un kapteiņa Lionela Mesi. Uz Parīzes olimpiskajām spēlēm Argentīnas izlases rindās gan dosies citi četri pērn Pasaules kausā triumfējušie futbolisti.

37 gadus vecais Mesi, kurš šosezon mocījies ar dažādiem savainojumiem, pašlaik ar nacionālo izlasi piedalās Dienvidamerikas čempionātā jeb "Copa America", kur mēģina aizstāvēt savu pirms trim gadiem izcīnīto titulu.

Mesi jūnijā atzina, ka nevarēs palīdzēt Argentīnai olimpiskajās spēlēs, jo tas būtu pārāk daudz jau tā ar futbolu pārpildītajā vasarā.

Mesi par olimpisko čempionu kļuva 2008.gadā, kad izlases rindās bija arī bijušais pussargs Havjers Masčerano.

Olimpiskajās spēlēs piedalās U-23 vecuma komandas, tomēr katra izlase sastāvā var iekļaut trīs vecākus spēlētājus. Argentīnas izlasē tie būs vārtsargs Džeronimo Rulli, aizsargs Nikolass Otamendi un uzbrucējs Hulians Alvaress.

2024.gada Parīzes olimpiskās spēles norisināsies no 26.jūlija līdz 11.augustam, bet futbola sacensības sāksies jau 24.jūlijā un noslēgsies 9.augustā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu