Otrdienas horoskops: 2. jūlijs

Foto: LifeCollectionPhotography/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 2. jūlijam.

AUNS

Lieliski mācēsi izklāstīt idejas un atradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Par ienākumiem nebūs jāsūdzas un gribēsies sevi palutināt. Ja labi nopelnīts, tērējies savam priekam.

VĒRSIS

Veiksmīgs laiks ārzemju tēmai. Vari plānot tālu atvaļinājuma ceļojumu. Ja jāstrādā, tad seko līdzi nozares jaunumiem pasaulē. Tehnoloģijas attīstās un konservatīvisms jāliek malā.

DVĪŅI

Ļoti aktīva un enerģiska diena, daudz sarunu, daudz pasākumu. Profesionālajās lietās veiksme – radīsies idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu realizēt praksē.

VĒZIS

Zināšanas un pieredze ir lieliska profesionālā “bagāža”. Iespējams, tev prasīs padomu un uzticēs apmācīt kādu jauno darbinieku. Būs daudz jāstrādā, bet rezultāts jau visai drīz parādīsies bankas kontā.

LAUVA

Meklē jaunas iespējas. Jāpavērtē līdzšinējā darbošanās - varbūt kaut kas jāmaina. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārvalstu partneriem, nākt piedāvājums no citas valsts.

JAUNAVA

Ja kaut kas nav pēc tava prāta, apdomā, ko pats esi vai neesi darījis, un turies pa gabalu no kašķīgiem ļautiņiem. Spēcīgi darbosies intuīcija, vari uz to paļauties arī lietišķos jautājumos.

SVARI

Profesionālajās lietās veiksme un panākumi. Intuīcija un spēja uztvert cilvēku noskaņojumu ļaus perfekti orientēties visdažādākajās situācijās.

SKORPIONS

Laba diena kādam jaunam sākumam. Izveido plānu un tāmi, apzini cilvēkus, kas varētu būt tavā komandā un darbojies. Ja pa dienu bijusi liela slodze, tad vakarā noteikti atpūties, izej pastaigā vai izskrien krosiņu.

STRĒLNIEKS

Virzies uz priekšu profesionālajā jomā. Mazliet gan jāuzmanās no pārsteidzības, taču kopumā veiksme ir ar tevi. Interesantas iespējas var pavērt jaunāko tehnoloģiju apguve.

MEŽĀZIS

Lietišķajās lietās jārīkojas enerģiski, tad būs rezultāts. Ir īstais laiks jaunu iemaņu apguvei. Jāstrādā pie jauniem projektiem un jāpaplašina darbības lauks.

ŪDENSVĪRS

Vieglāk nepieļaut kļūdas, nekā pēc tam tās labot. Ja pret pienākumiem izturēsies atbildīgi, tas tiks novērtēts. Ir vērts runāt par lielāku samaksu vai kādiem bonusiem.

ZIVIS

Būsi nepārtrauktā kustībā un var nākt vilinošs piedāvājums. Pirmajā brīdī būsi apmulsis, taču ilgi kavēties ar lēmumiem nevajag. Kāds cits var pasteigties pirms tevis.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu