Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "TikTok" lietotāja pārsteidz cilvēkus, uzdodot jautājumu par attiecībām ar māti

Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Platformas "TikTok" lietotāja Krī Robinsona publicējusi video, vaicājot citu sieviešu viedokli par to, kāpēc viņām ir tuvas attiecības ar savām mammām. Video, kur sieviete uzdod šo jautājumu, guvis vairāk nekā divus miljonus skatījumu.

Sieviete video jautā: "Meitenēm, kuras ir tuvas ar savām mammām: kāda ir viena lieta, ko jūsu mamma darīja jūsu labā, kamēr jūs augāt, vai ko joprojām dara, kas liek jums vēlēties būt tuvās attiecībās arī tagad?

Es pazīstu daudz sieviešu, tostarp arī sevi, kuras vai nu vispār nerunā ar savām mammām, vai arī tām ar mammām nav labas attiecības un kaut kādu iemeslu dēļ viņas ir bijušas spiestas pārtraukt attiecības.

Meitenes, kuras ir tuvas ar savām mammām, ko viņa ir izdarījusi, piemēram, kas ir tas, kas viņā ir tāds, ka jūs joprojām vēlaties būt tik tuvas? Es vēlos dzirdēt viedokļus no meitenēm, kurām ir lieliskas attiecības ar mammām."

Vienas dienas laikā zem video sakrājušies jau gandrīz 30 000 komentāru, kurās citas meitenes un sievietes pauda savu viedokli par attiecībām ar mammām.

Vispopulārākajā komentārā kāda sieviete raksta: "Viņa vienmēr bija līdzās un bija izpalīdzīga. Viņa atvainojas, ja ir rīkojusies nepareizi."

Vairāki komentāros norāda, ka nekad nebija domājuši par tik svarīgu jautājumu.

@cree.robinson I just really want to know 🤔 #motherdaughter #girlmoms #girlmom #mothersanddaughters ♬ original sound - Cree
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu