FOTO UN VIDEO "Akropole Alfa" komentē pirmdienas evakuācijas apstākļus

Apollo.lv
Foto: TVNET

Šodien, 1. jūlija pusdienlaikā, stiprās lietusgāzes sabojāja iekšējo lietus notekcauruli, kas atrodas virs veikala "Douglas", par pirmdienas evakuācijas apstākļiem vēsta iepirkšanās centra "Akropole Alfa" pārstāvji.

Rezultātā tika applūdināti piekaramie griesti un daļa konstrukcijas nobruka. Brūkot tie sabojāja automātiskās ugunsdzēsības sistēmas caurules, kas radīja papildu ūdens noplūdi telpās.

Foto: Evakuācija t/c "Akropole Alfa" 1. jūlijā

Pēc bojājumu konstatēšanas nekavējoties tika veikta apmeklētāju un darbinieku evakuācija, un notikuma vietā ieradās atbildīgie glābšanas dienesti. Ir notikusi rūpīga situācijas pārbaude, neviena persona nav cietusi. Arī blakus esošajiem veikaliem radušies bojājumi no lielā ūdens daudzuma.

Šobrīd bojājumu sekas tiek novērstas, un iepirkšanās centra darbība tiks atjaunota, kolīdz tiks saņemta atļauja no atbildīgajiem dienestiem. Apmeklētāji tiks informēti par situācijas tālāku attīstību.

Video: "Akropolē Alfa" notiek cilvēku evakuācija

Jau vēstīts, ka 1. jūlijā plkst. 12.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvības ielu Rīgā, kur, kā liecināja saņemtā informācija, sabiedriskā ēkā kādā telpā daļēji nokrituši piekaramie griesti.

Cilvēki no ēkas ir evakuēti, cietušo nav.

NMPD arī apstiprināja, ka cietušo notikumā nav.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu