Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Liels nokauts gaida." Fjūrijs uzrunā Usiku (2)

Taisons Fjūrijs.
Taisons Fjūrijs. Foto: AFP/SCANPIX

2024. gada 21. decembrī Taisons Fjūrijs dosies ringā, lai mēģinātu revanšēties pret Oleksandru Usiku. Britu bokseris atvēlējis video savam nākamajam pretiniekam.

19. maijā Usiks apvienoja visas supersmagā svara čempiona jostas. Ukraiņu bokseris pēc punktiem uzveica britu tā brīža čempionu Fjūriju, kurš iepriekš nebija zaudējis. Usiks kļuva par pirmo absolūto čempionu supersmagajā svarā kopš 1999. gada.

Pēc vēsturiskās uzvaras ukrainis izmēģinājis arī savas aktierprasmes. Viņš spēlēs Ukrainas bijušo jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoni Ihoru Vovčančinu filmā ''The Smashing Machine''. Filmas galveno varoni spēlēs Holivudas superzvaigzne un bijušais resleris Dveins Džonsons. 

Saūda Arābijas izklaides jomas vadītājs Turki al Šeihs publicējis video, kurā viņš un Taisons Fjūrijs aicina Usiku atgriezties sporta zālē. "Usik, tu vēl arvien iznieko laiku, filmējoties ar Dveinu Džonsonu," sacīja Turki. "Mēs tikmēr trenējamies."

Pēc Saūda Arābijas bagātnieka ukraini uzrunāja arī Fjūrijs: "Mēs tev trenējamies, Usik. Atgūsties, brāl, un es tevi redzēšu decembrī lielajam nokautam! Sāc trenēties, mēs būsim gatavi."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu