Pirmdienas horoskops: 1. jūlijs

Foto: Anton Herrington/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 1. jūlijam.

AUNS

Jau nedēļas sākumā vajadzētu saplānot visus darbus prioritārā secībā. Svarīgi ielikt pamatus, lai vēlāk viss rit “kā pa diedziņu”. Vakarā izbrauc dabā – nopeldēties vai pasportot. Vajag relaksēties.

VĒRSIS

Daudz enerģijas. Kad skaidrs, pa kuru ceļu jāiet, neviens un nekas tevi neatturēs. Ja arī kādi darbi bremzējas, ar apņēmību un neatlaidību panāksi savu.

DVĪŅI

Ļoti daudz informācijas it kā no ticamiem avotiem, taču esi uzmanīgs. Ja rodas kaut vismazākās šaubas, - un arī tad, ja nerodas – pārbaudi. Pretējā gadījumā vari nonākt neveiklās situācijās.

VĒZIS

Būsi uz iedvesmas viļņa un visi darbi ies no rokas. Raugies, kur nopelnīt vairāk, kā izvirzīties. Ir visas iespējas sevi parādīt un stiprināt autoritāti.

LAUVA

Prāts ar emocijām līdzsvarā – ja arī darbā risināmi kādi saspringti jautājumi, spēsi koncentrēties un pieņemt vislabākos lēmumus. Tas vairos kolēģu vai biznesa partneru cieņu.

JAUNAVA

Kaut arī dažu brīdi gribēsies saulīti debesīs pieturēt, lai diena garāka, kopumā ļoti daudz izdarīsi. Tavas spējas tiks novērtētas un var pavērties pavisam jauni plašumi.

SVARI

Atklāsi sevī jaunas rakstura šķautnes. Piktumu radīs citu neizdarība un apstākļi, kurus diez vai būs tavos spēkos ietekmēt. Reizumis vajag “nolaist tvaiku”, lai pēc tam var ražīgi darboties.

SKORPIONS

Prāts nemierīgs: vajag pārmaiņas, piedzīvojumus un nezināma ceļa sajūtu. Pienācis laiks sākt ko jaunu! Dažu brīdi šķitīs, ka galva krakšķ no domu drūzmas.

STRĒLNIEKS

Tevī mīt piedzīvojumu meklētāja un jaunatklājēja gars. Būsi noskaņots doties pretī nezināmajam un piekrist jauniem izaicinājumiem. Fortūna rāda labvēlīgu vaigu.

MEŽĀZIS

Vajag sadarboties un ieklausīties citu cilvēku viedokļos - ja arī tie radikāli atšķiras no tava skatījuma. Daudz kas ir diskutējams, un labāki rezultāti būs komandas darbam.

ŪDENSVĪRS

Aktīva pirmdiena un svarīga plānošana. Jāizskata darbi, lai saprastu, kas patlaban ir un kas nav svarīgi. Iedziļinies visos jautājumos, analizē projektus, raksti biznesa plānu.

ZIVIS

Tik daudz pienākumu! Bet, ko darīt… Kāds kolēģis devies atvaļinājumā, kādam nav pieredzes vai iemaņu. Būsi kā “glābējzvans”, un tas parādīsies arī bankas kontā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu