Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Dušās pēc mačiem būs savādi." Internets uzjautrinās par Lebrona spēlēšanu ar dēlu

Bronijs Džeimss.
Bronijs Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz ārkārtīgi vāju sniegumu Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), Bronijs Džeimss pievienosies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Losandželosas "Lakers" komandai. 

NBA jauno spēlētāju draftā viņu izvēlējās ar 55. numuru. Nav noslēpums, ka vienīgais iemesls tam ir komandas līderis Lebrons Džeimss – Bronija tēvs. Viņi kļuvuši par pirmo tēva un dēla duetu NBA vēsturē.

Šosezon Bronijs NCAA Dienvidkalifornijas Universitātes vienībā izcēlās vidēji ar 4,8 punktiem, 2,8 atlēkušajām bumbām un 2,1 rezultatīvu piespēli, kā arī ārkārtīgi vāju metienu precizitāti. Statistika, kas ierasti neveido interesi NBA.

Bronijs savā "X" lapā dalījās ar video no mirkļa, kad tika nosaukts viņa vārds jauno spēlētāju draftā. Kāds lietotājs zem publikācijas dalījās ar nožēlu par "Lakers" izvēli:

"Man ir žēl šī bērna, jo skaidrs, ka viņu izmanto tikai mārketingam."  

Vēsturiskais moments – tēva un dēla spēlēšana kopā – rada gan prieku, gan neapmierinātību starp basketbola faniem. Liela daļa izceļ negodīgo nepotismu, kā dēļ Bronijs saņēma šo iespēju tikt NBA. "Mani interesē, kā viņš pats par šo jūtas," raksta kāds "Reddit" lietotājs."

"Jā, Bronijs ir NBA, bet visi zina, ka viņš tur tika tikai tēva dēļ."

ESPN apskatnieks Adrians Vodžnarovskis gan nesaskata tur problēmu.

"Cilvēki runā par nepotismu. NBA ir pilna ar to."

"Īpašnieku līmenī, kluba vadībās, starp treneriem," sacīja Vodžnarovskis. "Nevēlos par to pēkšņi dzirdēt tikai tāpēc, ka Bronija tēvs spēlē "Lakers"."

Internetā arī uzjautrinās par Bronija un Lebrona turpmākajām attiecībām mājās. Kāds "X" lietotājs paņirgājās, ka Lebrons savu dēlu aizsūtīs gulēt bez vakariņām pēc sliktas spēles.

Kāds cits iztēlojās amizantu situāciju Džeimsu ģimenē.

  • Mamma: Kā bija spēle, dēls?
  • Bronijs: Bija labi, līdz tavs vīrs sāka nepārtraukti mest tālmetienus.

Savukārt "Reddit" parādījās nenopietnas bažas par mazgāšanos pēc mača: "Dušās būs savādi." Kāds gan atbildēja, ka Bronijam nevajadzēs mazgāties, jo viņš nemaz nespēlēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu