"Ar Juri ir tik viegli." Liene Ušakova atklāj savu veiksmīgo attiecību noslēpumu (6)

Apollo.lv
Foto: ushakovaonair/ Instagram

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova raidījumā "Slavenības. Bez filtra" dalījās ar ikdienas paradumiem, kuriem pateicoties, izveidojušās veiksmīgas un laimīgas attiecības ar savu mīļoto vīrieti Juri Zundovski.

"Mēs ejam reizē gulēt, jo mums ir kopīgs dienas režīms. No rītā mēs aizejam uz sporta zāli, aizbraucam paēst, un, ja ir labs laiks, aizbraucām pastaigāties. Vakarā ieritināmies dīvānā ar kaķiem un noskatāmies kādu filmu, tad ejam gulēt jau astoņos vai deviņos vakarā," savu un mīļotā dienas režīmu atklāj Ušakova.

"Mums ir ideāli grafiki, kas atklājās jau projektā, kurā iepazināmies. Manās iepriekšējās attiecībās bija tieši otrādāk - kad es gāju gulēt, viņš tikai cēlās, un tas bija nenormāli grūti. Vīrietis visu laiku aizvainoja, sakot, ka es uzvedos kā pensionāre, un ka būtu jādodas tusēt vai ārā no mājas. Es to nevaru saprast, jo es esmu cīrulis un ceļos agri no rīta. Man veselīgs miegs un sports ir visa pamatā. Tāpēc arī man ar Juri ir tik viegli, jo mēs esam vienādi un nav nevajadzīgu nesaskaņu.

Es viņu nestumju iet uz klubu un viņš mani nespiež iet gulēt. Neviens no mums neko nespiež darīt, ko kāds nevēlas, un tieši tāpēc mums attiecībās ir tik vienkārši. Šobrīd es nespēju noticēt, ka pastāv tāds otrs kā es, vai vismaz tuvu tam, kāda esmu, un tas ir kolosāli!" teic Liene.

Jau vēstīts, ka abi iepazinās, piedaloties mīlas šovā "Amors", kas TV ekrānos nonāca šī gada martā.

Noslēdzoties šovam, Ušakova dalījās ar tā aizkulisēm un pastāstīja vairāk par jaunajām attiecībām.

Liene viesojās arī raidījumā "Sirdslietas", kurā ļoti atklāti pastāstīja, kā šī iepazīšanās viņu mainījusi.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu