Normunds Pauniņš atklāti par pieredzi, esot klāt dēla dzimšanas brīdī

Apollo.lv
Foto: Normunds Pauniņš/Facebook

Mūziķis, grupas "Otra puse" solists Normunds Pauniņš, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās pieredzē, kā sagaidījis pasaulē dēlu un cik nozīmīgi viņam bijis šajā svarīgajā brīdī būt blakus mīļotajai sievietei.

Pauniņš ar sievu Katrīnu, kura ir 30 gadus jaunāka par viņu, attiecībās ir apmēram piecus gadus. Viņu attiecībās nav iezadzies nogurums, abu saikne stiprinoties ar katru dienu.

Pauniņš teic, ka būt klāt dēla dzimšanas brīdī bija viens no visemocionālākajiem un nozīmīgākajiem momentiem viņa dzīvē: "Būt klāt dzemdībās bija ne tikai liels emocionāls atbalsts manai sievai, bet arī veids, kā dziļāk saprast un novērtēt visu, ko viņa piedzīvo. Varu teikt, ka šī pieredze stiprināja mūsu saikni un deva jaunu perspektīvu uz dzīvi un ģimenes nozīmi."

Tāpat viņš atklāj, ka attiecības ar sievu Katrīnu ir balstītas uz uzticību un atklātību: "Mēs esam kopā piecus gadus, un katra diena mums nes jaunu pieredzi un izpratni vienam par otru. Mūsu attiecībās nav rutīnas vai garlaicības, un katra kopā pavadītā diena tikai stiprina mūsu saikni. Attiecību stiprums balstās uz spējām atklāti runāt par jebkuru tēmu un atbalstīt vienam otru. Patiesībā esmu izbrīnīts, ka ir pagājuši pieci gadi un es nejūtu, ka kaut būtu mainījies mūsu attiecībās."

"Mēs esam gatavi stāties pretī jebkādiem šķēršļiem, kas nāks mūsu ceļā, jo zinām, ka varam paļauties viens uz otru. Savstarpējs atbalsts un kopīgi piedzīvojumi ir galvenie faktori, kas veido stiprās attiecības. Protams, ar bērna ienākšanu reizēm nesanāk pagulēt, bet bērna ienākšana dzīvē vēl vairāk satuvina," pārliecināts ir mūziķis.

Jau vēstīts, ka Pauniņa jaunākais dēls nāca pasaulē 2022. gadā. Tajā pašā gadā viņš apprecēja savu mīļoto sievieti.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu