Sestdienas horoskops: 29. jūnijs

Foto: ju_see/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 29. jūnijam.

AUNS

Pavadi dienu nesteidzīgi, paplašini redzesloku vai dodies ceļojumā. Vari palutināt sevi ar kādu pirkumu – atjauno garderobi, iegādājies aksesuārus vai rotas.

VĒRSIS

Sirdī romantiskas noskaņas. Paredzami interesanti pasākumi, kuros par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Vari arī doties piknikā ar draugiem un tuviniekiem.

DVĪŅI

Vislabākais būtu braukt nelielā ceļojumā ar piesātinātu kultūras programmu un mazliet bohēmiskām izklaidēm vakaros. Labs laiks dažādu festivālu un brīvdabas pasākumu apmeklējumiem.

VĒZIS

Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, koncertus, festivālus. Radošas aktivitātes iedvesmos, un kāda tikšanās liks gremdēties romantiskos sapņos. Daudz sirsnības, daudz mīlestības.

LAUVA

Vislabākā atpūta būs došanās izbraucienā, pastaiga dabā, pie jūras vai pārgājiens pa dabas takām. Taču pikniks dārzā vai tikšanās ar draugiem klubā arī derēs. Aktīva diena.

JAUNAVA

Dodies dabā vai paklejo pa pilsētu, tādējādi atjaunosi enerģiju, un būs laiks padomāt par svarīgo. Iespējams, kaut kas izrunājams ar otro pusīti. Atklātība visu saliks savās vietās.

SVARI

Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē. Nepieņem lēmumus, ja sirds teic ko vienu, bet prāts ko citu. Vajadzētu kaut kur aizbraukt vienatnē un izvēdināt galvu.

SKORPIONS

Šodien labprāt darbosies mājās, taču arī izkustēties vajadzētu. Ja ne pārgājienā vai izbraucienā ar divriteni, tad vismaz garākā pastaigā. Kaut kas pārdomājams attiecību tēmā.

STRĒLNIEKS

Dodies turp, kur aicina brīvie vēji. Izvēli noteiks emocijas un pašsajūta. Velti laiku sev, sabiedriskām aktivitātēm un mīļotajam cilvēkam. Iespējama interesanta iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Šodien lielus saimniecības darbus neieplāno. Daudz auglīgāka būs pievēršanās attiecību tēmai un jaukas emocijas no tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Dažādi mājas pienākumi – kādam veicami remontdarbi, kādam dārzs jāapkopj. Kad labi pastrādāts, vajag ballīti! Sarīko dārza svētkus, uzklāj pusdienu galdu radiem un draugiem.

ZIVIS

Prieku sagādās izbrauciens – ar ģimeni vai tuviem draugiem. Ja izlemjam būtiski jautājumi, paļaujies uz iekšējām sajūtām. Intuīcija var izrādīties spēcīgāka, nekā loģiski apsvērumi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu