VIDEO Lūriķis Vecāķos caur biotualešu sienās izgrieztiem caurumiem filmējis sievietes

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no video

18. jūnija pēcpusdienā Vecāķos kāds vīrietis aizdomīgi slapstījās gar biotualetēm un, tiklīdz kāda sieviete iegāja tualetes kabīnē, uzreiz steidzās pie tās. Tagad atklāts, ka vīrietis uz sievietēm nav tikai skatījies vien, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Aizturētais vīrietis pie biotualetēm arī filmējis, norāda Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Jānis Skrims. 

Skrims piebilst, ka šī ir pirmā reize, kad viņš ir saskāries ar šādu lūriķi. 

"Bez tabu" apkaimē apsekoja citas labierīcības un konstatēja, ka arī citās ir izgriezti caurumi. 

"Tuvākajā laikā nomainīsim — tiklīdz būs gatavas jaunās. Nomainīsim šodien, rīt. Nu, ziniet, šajā vietā pirmo reizi. Mums bija festivālā tāds gadījums, bet tieši sabiedriskajās vietās pirmo reizi – pludmalē vai parkā," raidījumam norāda tualešu apsaimniekotājs.

Video: "Bez tabu" sižets

Jau ziņots, ka likumsargi, pavērojuši lūriķa uzvedību, nekavējoties devās pie viņa, lai noskaidrotu viņa nodomus. Uzreiz pēc tam vīrietis tika aizturēts.

Sarunas laikā atklājās, ka vīrietim šo vietu esot parādījis draugs, tādēļ arī pats nolēmis negremdēties garlaicībā, bet izklaidēties bez tālākiem nodomiem. Apskatot tualetes, bija redzams, ka dažās kabīnēs ir izgriezti caurumi, pa kuriem pārkāpējs vēroja, kā sievietes nokārto dabiskās vajadzības.

Par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas, pret pārkāpēju sākts administratīvā pārkāpuma process. Personai piespriests naudas sods 300 eiro apmērā. Par notikušo informēta Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvalde.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu