NOSKATIES Apsargs izglābj Ronaldu no bīstama fana lēciena (1)

Krištianu Ronaldu.
Krištianu Ronaldu. Foto: SIPA/Scanpix

Trešdien, 26. jūnijā, Portugāles futbola izlase šokējoši zaudēja pret Gruzijas valstsvienību (0:2). Kāds skatītājs pēc spēles uzbruka komandas galvenajai zvaigznei Krištianu Ronaldu.

Eiropas čempionāta F grupas mačā Gruzija uzveica Portugāli. Pēc mača kāds Portugāles līdzjutējs ar kājām pa priekšu leca virsū Ronaldu. Tomēr uzbrucēju laicīgi ieraudzīja apsargs, kurš apturēja futbolistu.

Portugāle vietu astotdaļfinālā jau bija nodrošinājusi pirms spēles pret Gruziju. Tāpēc maču sāka ar astoņiem citiem pamatsastāva spēlētājiem, salīdzinot ar iepriekšējo dueli.

F grupā pirmā ar sešiem punktiem finišēja Portugāle, otrā ar sešiem punktiem bija Turcija, Gruzija sakrāja četrus punktus, bet Čehija - vienu punktu.

Astotdaļfinālā iekļuva Vācija, Itālija, Šveice, Spānija, Portugāle, Francija, Austrija, Nīderlande, Anglija, Dānija, Slovēnija Rumānija, Beļģija, Slovākija, Turcija un Gruzija.

Eiropas čempionāta finālturnīrā piedalās 24 izlases, kas sadalītas sešās apakšgrupās. Izslēgšanas turnīrā iekļuva katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvējas un četras labākās trešajā vietā finišējušās valstsvienības.

2024.gada Eiropas čempionāts no 14.jūnija līdz 14.jūlijam norisinās desmit Vācijas pilsētās. Jaunā Eiropas čempione tiks noskaidrota Berlīnes olimpiskajā stadionā.

Pašreizējā Eiropas čempione ir Itālija, kura 2021.gadā Londonā finālā pēcspēles sitienos pieveica Angliju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu