VIDEO "Viņš asi grieza pa labi." Traģiskajā avārijā iesaistītā kravas auto šoferis stāsta par notikušo

Apollo.lv
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs foto.
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Šodien policijā saņemta informācija, ka Blīdenes pagastā uz Liepājas šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums. Par notikušo stāsta kravas auto vadītājs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šoferis stāsta: "Priekšā mašīnu nebija, pretī brauca dažas vieglās mašīnas. Un tad kaut kur no vidus izbrauca pretējā joslā tas vieglais "Citroen". Nesapratu – gribēja apdzīt vai arī ne, jo viņš tā pa diagonāli brauca te uz apmali. Es domāju, viņš vienkārši iebrauks grāvī vai ko. Es bremzēju."

Viņš piebilda: "Kad starp mums jau bija daži metri, nu, tā kā līdz ugunsdzēsēju mašīnai, viņš asi grieza pa labi un ietriecās man priekšā."

Jau ziņots, ka traģiskā autoavārijā dzīvību zaudējis Salaspils Sporta skolas basketbola nodaļas audzēknis, Latvijas Jaunatnes basketbola līgas un Nacionālās līgas komandu spēlētājs Emīls Līcītis, vēsta Latvijas Basketbola savienība.

LTV zināms, ka kopā ar mammu pusaudzis bija ceļā uz basketbola nometni. Tobrīd puisis bija pie stūres, bija mācību braukšanas atļauja un auto bija aprīkots ar zīmi. Jaunais vadītājs zaudēja kontroli pār auto.

Divu dienu traģiskās avārijas Blīdenes pagastā uz Liepājas šosejas notikušas apdzīšanas manevra laikā, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

25.jūnijā policijā saņemta informācija ka Saldus novadā, Blīdenes pagastā, uz Liepājas šosejas notika sadursme starp vīrieša vadītu vieglo automašīnu "Volvo" un smago transportlīdzekli "Scania".

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu