Ceļotājai Anglijas lidostā pases dēļ aizliedz iekāpt lidmašīnā un liek pamatīgi patukšot maciņu

Apollo.lv
Foto: Rattanamanee Patpong/Shutterstock

Kādas Anglijā dzīvojošas sievietes brīvdienas nesen ātri vien pārvērtās murgā. Viņas pases problēmu dēļ sievietei tika liegta iekāpšana lidmašīnā, vēsta ārvalstu mediji.

25 gadus vecā Laila Marša 7. jūnijā kopā ar savu 21 gadu veco māsu Kamarniju ieradās Getvikas lidostā, gatavas doties septiņu dienu ceļojumā uz Kankunu, Meksiku.

Kad Laila vēlējās reģistrēties lidojumam, lidostas darbinieki viņai paziņoja, ka viņa nevar iekāpt lidmašīnā, jo viņas pase ir bojāta.

Lidostas darbiniece skenēja pases un grasījās izsniegt māsām aviobiļetes, kad viņa pamanīja nelielu traipu attēla lapas augšējā labajā stūrī.

"Acīmredzot pasē bija neliels traips. Darbiniece kādam piezvanīja, tas pēc tam paņēma manu pasi un pazuda," teica sieviete.

Pēc 45 minūšu gaidīšanas Lailai tika paziņots, ka viņa nevarēs iekāpt lidmašīnā.

"Viņi teica, ka Meksikā ir ļoti stingra pasu kontrole, tāpēc mani varētu neielaist valstī," viņa paskaidroja.

Laila nevēlējās, lai māsai būtu jāceļo vienai, tāpēc nolēma vērsties pie citas aviokompānijas. Viņa bija šokēta, kad uzzināja, ka tai nav nekādu iebildumu pret viņas pasi.

"Nekādu problēmu nebija, tikai man bija papildus jāmaksā 1200 mārciņu par jaunām aviobiļetēm. Manuprāt, tas ir vienkārši neprāts," saka sieviete.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu