Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Reperis Lil Wayne veltījis pateicības vārdus Latvijas tenisistei Ostapenko

Foto: Edijs Pālens/LETA, Reuters/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko "Miami Open" turnīra laikā apmeklēja repa koncertu, kur uzstājās tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Dreiks un Lil Wayne. Ar iespaidiem viņa dalījās intervijā  "Tennis Channel" un vēlāk saņēmusi personīgu pateicību no repera Lil Wayne. 

Lai gan turnīra laikā ir ierobežots laiks atpūtai, Ostapenko tomēr atrada brīvu brīdi, lai aizietu uz koncertu. Intervijā "Tennis Channel", stāstot par iespaidiem, viņa atklāja, ka deva priekšroku reperim Lil Wayne, nevis Dreikam. Ostapenko pieminēja repera īpašo enerģiju, kā arī uzteica viņa mūziku.

"Kad uzstājās Dreiks, es vienkārši stāvēju, bet, kad Lil Wayne iznāca uz skatuves, es dejoju pie katras dziesmas, lai gan lielu daļu no tām nezināju," intervijā teica tenisiste.

Kopš koncerta viņa vairāk sākusi klausīties repu. Iepriekš viņa nav zinājusi lielāko daļu dziesmu, taču nu esot fane.

Interviju pamanījies noskatīties arī reperis Lil Wayne, kurš tenisistei savā "Instagram" profilā veltīja īpašus pateicības vārdus: "Paldies par mīlestību,  @jelena.ostapenko!"

Atgādinām, ka Ostapenko nodrošinājusi sev ceļazīmi uz Parīzes Olimpiskajām spēlēm.

Ostapenko tur būs Latvijas vienīgā tenisiste. Šīs būs viņas trešās Olimpiskās spēles. Gan 2016. gadā Riodežaneiro, gan 2021. gadā Tokijā Ostapenko vienspēļu turnīrā zaudēja jau pirmajā kārtā.

Parīzes olimpisko spēļu tenisa turnīrs risināsies "French Open" jeb "Roland Garros" kortos, kur 2017. gadā Ostapenko kļuva par "Grand Slam" čempioni.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu