Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Rīdzinieks savu auto aizved uz īpašu automazgātavu, bet atgriežas ar vairākām skrambām uz spēkrata (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Pamanot izdevīgu piedāvājumu, rīdzinieks Raivo iegādājies automazgātavas "Pro Bro" abonementu. Tā esot Latvijā pirmā tuneļveida auto ekspresmazgātava, kura sola spēkratu nomazgāt tikai 96 sekunžu laikā. Diemžēl ceturtais tās apmeklējums beidzies ar vairākiem skrāpējumiem automašīnas virsbūves aizmugurējos stūros, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Raivo par situāciju uzreiz informējis "Pro Bro" darbiniekus, taču atbildi ilgi nesaņēma. Latvijas Apdrošinātāju asociācijas Jānis Abāšins norāda, ka šādi skrāpējumi var būt, taču šādās situācijās palīdz apdrošinātāja polise.

"Bez tabu" uzrunāja arī pašu automazgātavu un aicināja komentēt situāciju, taču atbildi vairākas dienas nesaņēma. Cenšoties sasniegt tās pārstāvjus, raidījums devās uz Juglu, kur atrodas automazgātava. 

Darbinieki par raidījuma viesošanos priekšnieku informē telefoniski, pēc tam uzņēmums ar "Bez tabu" sazinājās rakstiski.

"Klients aizpildīja incidenta anketu, un situācija nekavējoties tika nodota neatkarīgiem ekspertiem izvērtēšanai. Eksperti novērtēja automašīnas bojājumus un konstatēja, ka virsbūves skrāpējumi nevarēja rasties mazgāšanas procesā – bojājumu virziens un raksturs neatbilst tuneļmazgātavās izmantoto lupatiņu kustības un rotācijas virzienam, kā arī neatbilst saskarsmes garums. Klientam tika sniegts pilns detalizēts skaidrojums un ekspertu slēdziens.

Mūsu uzņēmums mazgā vairāk nekā 3 miljonu automašīnu PRO BRO automazgātavās Latvijā un Lietuvā, tāpēc no pieredzes varam teikt, ka lielākoties bojājumi automazgātavās nerodas, bet vienkārši kļūst redzami – pēc netīras mašīnas mazgāšanas, it īpaši, ja to mazgā reti, var redzēt visu, kas bija paslēpts zem netīrumu slāņa jau iepriekš – dažādi skrāpējumi, iespiedumi, citu auto durvju triecienu atstātās pēdas vai korozijas perēkļi.

Incidenta gadījumā vienmēr vēršamies pie neatkarīgiem ekspertiem, kuri pēc videomateriāla, bojājumu veidiem, lupatiņu rotācijas virziena, bojājumu vecuma var noteikt, vai konkrētais bojājums radies automazgātavā. Taču, kā jau minēju iepriekš, bojājumi parasti nerodas, bet kļūst redzami. Ja tomēr tiek konstatēts, ka bojājums noticis automazgātavā, mēs vienmēr uzņemamies atbildību. Mēs patiešām lielu uzmanību pievēršam kvalitātei, pakalpojumu uzlabošanai un klientu apmierinātībai, tāpēc īpaši cenšamies mūsu klientu labā," raidījumam norāda uzņēmumā.

Video: "Bez tabu" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu