Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trešdienas horoskops: 26. jūnijs

Foto: Zolotarevs/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 26. jūnijam.

AUNS

Daudz emociju, un plānu maiņa gan objektīvu, gan subjektīvu iemeslu dēļ. Sākotnējās ieceres var izrādīties grandiozākas, nekā reālās iespējas. Nesatraucies, visam savs laiks.

VĒRSIS

Konsekvence un turēšanās pie principiem ir visnotaļ uzteicamas un cienījamas rakstura īpašības, taču šajā nedēļā veiksies labāk, ja spēsi elastīgi pielāgoties dažādām situācijām.

DVĪŅI

Dienas sākums nemierīgs – darbā strīdi, diskusijas un risinājumu meklēšana. Nāc klajā ar saviem priekšlikumiem, un viļņošanās drīz vien norims. Jāķeras pie jauniem projektiem ar pilnu jaudu.

VĒZIS

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un veidosi noderīgus kontaktus. Paredzamas lietderīgas sabiedriskās aktivitātes – iesaistīšanās labdarībā vai pasākumu organizēšanā.

LAUVA

Praktiskos jautājumos vēlams meklēt netradicionālus risinājumus. Varbūt viss uzreiz nenotiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena, taču pamatus nākotnes projektiem vajag ielikt. Vismaz ideju līmenī.

JAUNAVA

Būs nepieciešama īpaša pacietība - apkārtējie gribēs tevi pamācīt un kritizēt. Nevajag iesaistīties strīdos, bet piekrītoši pamāt ar galvu un... izdarīt pēc sava prāta.

SVARI

Dzīve var piespēlēt negaidītas iespējas, un mēs jau zinām, ka šajā pasaulē nekas nenotiek nejauši. Lai stiprinātu pārliecību par saviem spēkiem, apspriedies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev svarīgs.

SKORPIONS

Var pietrūkt enerģijas, tāpēc atceries par atpūtu – gan darbā pusdienas laikā, gan vakarā. Varbūt lietderīgāk pat būtu paņemt atvaļinājumu, un doties tālā ceļojumā.

STRĒLNIEKS

Sekmīgs periods visdažādākajiem izziņas procesiem – lasi, meklē interesējošās tēmas tīmeklī, apgūsti ko jaunu. Darbā izvērtē dažādu procesu lietderību un netērē enerģiju tur, kur nav atdeves.

MEŽĀZIS

Radīsies iespējas paspīdēt ar zināšanām, nostiprināt autoritāti un sniegt vērtīgus ieteikumus darbā vai biznesā. Tev patīk turēties pie pārbaudītām vērtībām, taču vajadzētu nedaudz elastības.

ŪDENSVĪRS

Dažādās dzīves jomās mainīgas situācijas, kuras diez vai varēsi ietekmēt. Pēc labākās sirdsapziņas izdari to, kas atkarīgs no tevis, un par pārējo nesatraucies, gan viss nostāsies savās vietās.

ZIVIS

Bankas konta stāvoklis var darīt bažīgu, un jādomā, ko lietas labā darīt. Varbūt jāpapildina profesionālās zināšanas, varbūt jāapgūst jaunas prasmes mūsdienu tehnoloģiju jomā. Padomā par to!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu