Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Gobzems paziņo, ka atgriezīsies Latvijā un politikā (8)

Foto: Evija Trifanova/LETA

Skandalozais ekspolitiķis Aldis Gobzems, kurš dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām pameta savu partiju "Katram un katra" un teica, ka pamet politiku pavisam, nu sarosījies atkal atgriezties. Un atgriezties ne tikai politikā, bet arī dzimtenē, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Gobzema plāni esot vērienīgi. Gobzems paziņo, ka ar savām atvasēm esot gatavs jau pārskatāmā nākotnē pamest saulaino Spāniju, lai atgrieztos dzimtenē cīnīties pret korupciju. Viņš lēmis pievienoties kādai partijai, taču pagaidām vēl nav zināms – kurai.

Gobzems, dzīvojot Spānijā, šogad piedalījās Eiroparlamenta vēlēšanās no saraksta "Jaunlatvieši", taču šis spēks ieguva tikai 2,13 procentus vēlētāju atbalsta.

Gobzems nolēmis startēt Saeimas vēlēšanās, kas gaidāmas pēc diviem gadiem.  Viņš teic, ka atgriešanās politikā nav vienas dienas jautājums. "Līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām man ir divi gadi, bet tām gatavoties sākšu tagad. Ir daļa pasākumu, kurus esmu spējīgs veikt no Spānijas. Bet, tuvojoties nākamajām Saeimas vēlēšanām, taisos arī fiziski atgriezties Latvijā, jo man taču vajadzēs tikties ar cilvēkiem, skaidrot," teic viņš.

Kā zināms, Gobzems Spānijā dzīvo kopā ar diviem saviem bērniem, kas dzimuši laulībā ar Kristu Gobzemu. Šo divu gadu laikā viņš ne reizi vien ģimenes netīro veļu mazgājis publiskajā telpā.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu