Sipeniece-Gavare beidzot atklāj, kā izdevies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem (5)

Apollo.lv
Baiba 2017. gadā, Baiba 2024. gadā.
Baiba 2017. gadā, Baiba 2024. gadā. Foto: Ieva Čīka/LETA, Publicitātes, Apollo.lv kolāža

TV personība un radio "Star FM" balss Baiba Sipeniece-Gavare pērnā gada nogalē piedzīvoja vizuālas izmaiņas - viņa krietni novājēja. Lai gan viņai netīk šo tēmu apspriest, sarunā ar "Privāto Dzīvi" Baiba beidzot atklāj, kā viņai tas izdevies. 

"Sniegšu visiem padomu – tas notika stingrā ārstu uzraudzībā. Man sākās gastroenteroloģiskās problēmas, un ar savu ārsti mēģinājām atrast tam iemeslus.

Izrādās, ka nepanesu miltu izstrādājumus, tāpēc no tiem atteicos. Protams, vajag arī izvairīties no cukura. Papildus man palīdzēja arī tas, ka man patīk fiziskas nodarbes, un būsim atklāti – jāsaprot, ka vecumā pēc 50 gadiem nevar vairs rēķināties, ka "pulveris būs sauss", tāpēc ir divreiz vairāk jākustas. Ir jāatrod sev sporta veids, kas interesē un patīk." 

Baiba apmeklē arī treniņus sporta zālē pie treneres, kura izstrādājusi viņai speciālu programmu. 

"Vēl es daudz staigāju, kas tad man – iziet pastaigās gar jūru ar suņiem. Lai gan, kad eju savā tempā, suņus neņemu līdzi, jo viņiem tas ir par ātru!

Tātad, ja gribi novājēt, tas ir jādara kompleksi – ārsts, kurš nopietni izmeklē veselību, pēc tam treneris un pašdisciplīna. Un nevis kaut kādas pretdiabēta tabletes, kas palīdzot novājēt... Ko tik es savā dzīvē neesmu darījusi, lai nomestu svaru! Pat dzērusi ābolu etiķi no rītiem! Un jēga? Vienkārši ir jādisciplinē sevi, jāaiztaisa mute, lai mazāk ēstu, un vairāk jāsporto."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu