Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

NOSKATIES Frizūra jāuztur arī cīņas laikā – UFC smagsvars starp raundiem ķemmē matus

Sestdien, 22. jūnijā, jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Aleksandrs Volkovs pārliecinoši uzveica Sergeju Pavloviču. Viens no pasaules labākajiem smagsvariem var lepoties arī ar labu humora izjūtu.

Saūda Arābijā notikušajā UFC cīņu šovā Volkovs savu bijušo komandas biedru Pavloviču sakāva pēc punktiem. Viņš trāpīja 83 sitienus, bet uzņēma vien 46. Lai arī Pavlovičs ir slavens ar spēcīgu sitienu spēku, tieši viņš cīņu noslēdza ar sasistu un asiņainu seju. Pēc divu tiesnešu domām Volkovs bija pārāks visos trīs raundos. 

Augumā raženais krievu cīkstonis gan pamanījās pazoboties starp raundiem. Volkovs bija nozīmējis vienu no savas komanda pārstāvjiem kā matu ķemmētāju.

Cīkstoņa mamma esot ieteikusi viņam uzturēt savu frizūru arī cīņas laikā, sacīja viens no treneriem.

Volkovs un Pavlovičs ir bijušie komandas biedri. Abi cīkstoņi vairākkārt pauduši, ka nevēlējās cīnīties ar otru, bet UFC viņus piespieda to darīt. Pirms cīņas Volkovs stāstīja, ka treniņos Pavlovičs viņu izslēdza ar katru izdarīto sitienu. Izdzirdot to, viņa pretinieks par to pasmējās, atzīstot, ka cīņas treniņu laikā bija ārkārtīgi līdzvērtīgas.

Tas bija Volkova ceturtais secīgais panākums smagajā svarā (120kg). Savukārt Pavlovičs zaudēja otro reizi pēc kārtas. Pirms tā viņš izcēlās ar fantastisku sešu uzvaru sēriju, visas izcīnot pirmajā raundā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu